SASLUŠAN HIRURG SA VMA Ovo je njegova odbrana!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

"On je delimično priznao, jedan deo iz krivične prijave je priznao, drugi je negirao. Rekao je da je bilo fizičkog sukoba koji se, moguće, dogodio 5. januara. Takođe je naveo da bi voleo da vrati vreme unazad, da se sve to nije dogodilo i da mu najviše nedostaju deca. Takođe je rekao da je spreman da poštuje sve odluke suda ukoliko mu se ukine pritvor", rekao nam je saogovornik iz istrage ovog slučaja.

Tim povodom, kontaktirali smo njegovog advokata Đorđa Kalanja, ali on nije hteo da otkrije detalje, odnosno ono što je Ostojić priznao da bi, kako nam je rekao, zaštitio njegovu porodicu.

Inače, Nikola je u sobi u Okružnom zatvoru sa tri cimera i dane provodi na lekovima za smirenje.

"Njegove kolege sa VMA i pacijenti su tražili da im se odobri da mogu da mu dođu u posetu. Takođe račun za uplatu novca sa kojim može da raspolaže u pritvoru. Inače, mnogi od njih zovu i pitaju kako je, jer fali kolektivu", rečeno je za naš sajt.

"On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe", rečeno je za naš portal.

Supruga I. O. (42) je imala operaciju pre 10 dana i nakon što je izašla iz bolnice nakon operacije preuzela je brigu o troje maloletne dece.

Određen pritvor ocu ''devojčice iz kade!'' - Alo.rs

"Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je njihovo troje maloletne dece", rekao nam je sagovornik iz istrage slučaja.

Nikola je, kako se sumnja, zlostavljao I. O. 27 dana, za to vreme, hirurg sa VMA je bio na bolovanju.

"On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama", rekli su za naš portal.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading