UROŠ IDE IZA REŠETAKA Određen pritvor ocu koji je ćerku držao zarobljenu u kadi
Foto: Alo/Foto: Alo!

Urošu Pašajliću (38), koji se tereti za Nasilje u porodici i Zlostavljanje i mučenje devojčice (8) koja je nađena u zaključanom WC-u u kadi u stanu na Zvezdari, Prvi osnovni sud na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva odredio je pritvor od 30 dana, prenosi Telegraf.rs

''PALI'' BALKANCI U NEMAČKOJ Veliko hapšenje narko-dilera: zaradili švercom droge 2 miliona evra!

"Pritvor mu je određen s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da su način izvršenja krivičnog dela i težina njegove posledice doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti pravično i nesmetano vođenje krivičnog postupka", rečeno je.

Inače, naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom je stavljeno na teret da je u vremenskom periodu dužem od dve godine bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet svoje ćerke, maloletne oštećene L.P. čime bi učinio krivično delo Nasilje u porodici.

U toku postupka biće preduzete dokazne radnje u cilju utvrđivanja da li se u radnjama osumnjičenog Pašajlića stiču obeležja i krivičnih dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i Kršenje porodičnih obaveza. Takođe, biće preduzete dokazne radnje kako bi se utvrdilo da li je nad Ivanom L. (47) emotivnom partnerkom počinio Nasilje u porodici, Zlostavljanje i mučenje i Protivpravno lišenje slobode", rečeno je iz Prvog OJT.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

Komentari (0)

Loading