OČEVIDAC O UŽASNOM PRIZORU NAKON ZLOČINA KOD BEČEJA Zvao sam - ''Komšinice, komšinice! Ležala je na stomaku, pokrivena ćebetom''
Alo/ Dejan Briza

''Pozvao me je komšija da proverim šta se dešava u kući kod komšinice. Izašao sam napolje i komšija me je zamolio da uđem u kuću kako bi video da li je komšinica dobro. Nisam znao kuda treba da uđem, upalio sam blic na telefonu, i dozivao je: "Komšinice, komšinice" i niko nije odgovarao'', kaže mladić koji je našao brutalno ubijenu S. M. i dodaje:

POČINJE SUĐENJE ZA LIKVIDACIJU PORODICE ĐOKIĆ Da bi izmirio dug bivši poliacjac ubio rođake - preti mu doživotni zatvor!

''Razmišljao sam šta ću ako žena ustane, biće neprijatno. Nisam znao gde da uđem, da li levo ili desno, ali rekoh ući ću levo i okrećem se iza sebe da možda nema još nekog u kući. Međutim, vidim sve je otvoreno, i pogledam na desnu stranu, vrata su malo bila otvorena i ja sam ih samo gurnuo'', ističe komšija.

OČEVIDAC O UŽASNOM PRIZORU NAKON ZLOČINA KOD BEČEJA Zvao sam - ''Komšinice, komšinice! Ležala je na stomaku, pokrivena ćebetom''

Društvene mreže

 

Mladić je za medije objasnio i u kom polažaju je zatekao nesrećnu ženu.

''Ležala je na stomaku i bila je delimično pokrivena ćebetom. Video sam da je sve razbacano, i opet sam dva puta dozivao ženu, ali se nije odazivala. Istračao sam iz kuće i otišao prvo do njene komšinice s kojom se družila, ali se ona nije pojavila, pa sam došao u svoju kuću i pozvao policiju''.

Podsetimo, maloletnik je posle zločina pobegao žrtvinim automobilom. Policija je prvo u centru Bačke Topole pronašla kola, a potom i osumnjičenog maloletnika, koji je odveden u policijsku stanicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading