NEMILOSRDNO NOŽEM PRESUDILI MARINI Očajna porodica tragično nastradale žene kod Paraćina - Prijavljivala ih je policiji, trpela je torturu Miloševe dece!
Foto: Printscreen/Printscreen/RTVParaćin/Privatna arhiva

Iako nisu venčani, kako kažu meštani ovog podjuhorskog sela, oni su bili kao bračni par i lepo su se slagali, ali su najveći problem pravila Miloševa deca, koja Marinu nisu podnosila.

U DVE NEDELJE SVIREPO UBIJENO TROJE PENZIONERA Nožem ih likvidirali muškarac i žena u koje su imali poverenja

''Oni su bili vrlo nasili prema Marini, a naročito Milica, zbog čega je nesrećna žena podnosila prijave policiji. Mislim da se neki postupci još vode. Zbog toga nije ni živela sa svojim nevenčanim mužem u njegovoj kući, iako se sa njim lepo slagala. Plašila se te dece, stalno je bila izložena njihovom nasilju, i verbalnom, i fizičkom'', kaže meštanin tog sela.

Porodica ubijene žene priča da je ona brutalno zaklana, a da se prethodne večeri čula sa sa ćerkama i rekla da sprema drva. Sutradan nisu mogle da je dobiju, da bi im kasnije bilo rečeno da je ubijena.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu navode da je u porodici Pavlović, iz Trešnjevice, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja. Milica je prijavljivala svog brata Marka, a protiv njih oboje i Z.Đ. podignut je optužni predlog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu i taj postupak pred Osnovnim sudom u Paraćinu još nije okončan.

Policijska uprava u Jagodini je saopštila da je M.P. (23) uhapšen zbog osumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i ubistvo u pokušaju, a njegova sestra M. P. (27) je osumnjičena za ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

- Sumnja se da je M. P. sinoć usmrtio četrdesetdevetogodišnju ženu, emotivnu partnerku njegovog pedesetsedmogodišnjeg oca, u njenoj kući u okolini Paraćina. Potom je, kako se sumnja, u porodičnoj kući nakon kraće rasprave nožem povredio oca, a potom ga udario metalnom šipkom i polomio mu ruku. Njegova sestra se sumnjiči da je, dok je njen brat napadao oca, stajala na vratima kako bi oca sprečila da pobegne iz kuće. Otac je od sina oteo nož i pobegao kod komšija, odakle su pozvali policiju i Hitnu pomoć koja ga je zbrinula u paraćinskoj bolnici, navedeno je, između ostalog, u saopštenju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading