OTELI MOMKA PA OCU TRAŽILI 200.000 EVRA Spektakularna potraga policije u Novom Sadu - otmičari uhapšeni, oglasio se ministar
Foto: Dejan Briza

Jutros, oko 3.30, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003),  G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.             

KO JE UHAPŠENI NOVOPAZARAC S DROGOM Bivši policajac protiv kojeg se već vodi jedan postupak!

M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.     

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i  istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

OTELI MOMKA PA OCU TRAŽILI 200.000 EVRA Spektakularna potraga policije u Novom Sadu - otmičari uhapšeni, oglasio se ministar

Foto: MUP Srbije

 

''Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje'', poručio je ministar Gašić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading