NAJNOVIJI DETALJI TRAGIČNOG POŽARA U MOKRINU Pretpostavlja se da su žena stradala u vatrenoj stihiji i teško povređeni muškarac - majka i sin
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Identitet poginule žene još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju majka i sin.

MLADIĆ HLADNOKRVNO KRADE BICIKL Otimačina se odigrala u stambenoj zgradi na Mirijevskom brdu (VIDEO)

Povrđeni muškarac je vozilom Hitne pomoći najpre prebačen u Opštu bolnicu u Kikindi gde mu je ukazana pomoć, ali je posle, zbog težine povreda, prebačen u KCV u Novi Sad, na dalje posmatranje i lečenje.

- Muškarac (47) je teže povređen. Prema prvoj proceni, ima opekotine na oko 50 odsto površine kože tela. Ima i inhalatorne povrede izazvane dimom i vatrom, pa je poslat u Klinički centar Vojvodine. On je intubiran, u stabilnom je, ali kritičnom stanju, zbog povrede pluća i opektona koje ikma po celom telu – rečeno je „Novostima“ u Opštoj bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se požar dogodio, a da će se okolnosti koje su dovele do izbijanja vatre znati tek nakon završenog uviđaja koji je u toku. Prema nezvaničnim infomacijama, požar je izbio jutros, a lokalizovali su ga vatrogasci koji su inatervenisali sa dva vozila.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading