NI DA SE OSVRNE PREKO RAMENA - MLADIĆ HLADNOKRVNO KRADE BICIKL Otimačina se odigrala u stambenoj zgradi na Mirijevskom brdu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Snimak koji je sinoć objavljen na Instagram stranici 192_rs svedoči drskoj krađi dvotočkaša - bicikla. Mesto radnje, zgrada na Mirijevskom brdu, ulica Roda broj 12.

Naime, na video snimku se vidi mlađi muškarac, u tridesetim godinama kako bez imalo straha i oklevanja, laganim korakom vrši krivično delo. Verovatno je prevideo postojanje video nadzora u ovoj stambenoj zgradi i da će njegova pljačka ipak ostati zabeležena video zapisom. 

Sudeći prema snimku, otuđenje se dogodilo 28. januara ove godine, u 17 sati.

Komentari ogorčenih pratioca pomenute stranice na društvenoj mreži su se nizali. 

''Izašao mirno iz zgrade kao da je njegov bicikl'', napisala je jedna devojka, dok je drugi pratilac prokomentarisao: ''Teško da je mladić, više je narkić''.

''Na bilbord slika i napisati LOPOV. Bruka živi doveka!'', dodao je još jedan pratilac, vidno iznerviran lupeštvom koji je ovaj kradljivac uspešno izveo.

Sa ciljem da se ubuduće ovakva i slična krivična dela svedu na najmanju moguću meru, apelujemo da ukoliko prepoznajete ovog momka sa video snimka svoja saznanja o njegovom identitetu javite MUP-u na telefon 192.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading