NASILNIKU IZ SMEDEREVA ODREĐEN PRITVOR Pretukao mladića ispred ćevabdžinice, devojku pljunuo u lice!
MUP

Smederevcu J. B. (31) određen je pritvor zbog nasilničkog ponašanja jer je u noći između 13. i 14. januara pravio haos u jednoj popularnoj ćevabdžinici u tom gradu.

Ovim povodom oglasio se i Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, a osumnjičenom je produžen pritvor.

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu određen je pritvor zbog nasilničnog ponašanja prema J. B. (31) dok je u odnosu na B. Š. (29) sud odredio meru zabrane prilaska oštećenim licima i svedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara - stoji u saopštenju tužilaštva, gde dodaju:

- Dvojica osumnjičenih se terete da su u noći između 13. i 14.1. 2023. godine u popularnoj ćevabdžinici "Vagon" oko dva časa iza ponoći u prisustvu većeg broja ljudi, drskim i bezobzirnim ponašanjem, a i vršenjem nasilja prema drugima značajnije ugrozili javni red i mir i spokojstvo svih prisutnih i tom prilikom telesno povredili više lica.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni J. B.(31) nakon kraće verbalne rasprave pesnicom zadao više udaraca oštećenom od kojih se onesvestio, a potom je prišao i njegovoj devojci koju je pljunuo u lice dok je u naručju držala povređenog momka, dok je za to vreme okrivljeni B. Š. (29) više puta snažno rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede.

Ovo tužilaštvo će sprovesti ostale dokazne radnje, a pritvor okrivljenom - određen radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka, trajaće sve dok postoji opasnost od ometanja uticajem na svedoke i oštećene, koje je potrebno ispitati u daljem toku postupka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading