PRETNJE ČLANU VELJINE EKIPE Po Beogradu osvanuli plakati sa slikom Borisa Karapandžića i jezivom porukom!
Foto: Alo.rs

Jezive preteće poruke Borisu Karapandžiću (35), pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića osvanule su na beogradskim ulicama!

Karapandžić je pre nekoliko dana stigao u fokus javnosti zbog navodne tuče sa svojom suprugom. Tada je primljen go i bos u Urgentni centar u ranim jutarnjim časovima. Njega je tada našao prolaznik koji je rekao da je Karapandžić bio pogubljen, da nije znao gde se nalazi, a policiji je prvobitno rekao da ga je neko napao. Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, pušten je na kućno lečenje.

Na ulicama Beograda pojavile su se jezive pretnja upućene Karapandžiću. Na stubovima i banderama na nekoliko lokacija u gradu se pojavio plakat sa njegovom slikom i jezivom porukom. Pored njegove slike je naslikan i muški polni organ. Poruka glasi:

- Najveća cinkara u gradu. Poslednji put viđen u kancelariji državnog tužioca dok je na slobodi, znam da se tužiocu jako dopala pesma - stoji u poruci ispod slike Borisa Karapandže. Ispod slike piše velikim masnim slovima "Bokiša karatrandža, umetnost pevanja".

Boris Karapandžić je pre dva meseca, u oktobru 2022. godine, pušten da se brani sa slobode, a samo nekoliko nedelja nakon što mu je ukinut pritvor, on se na suđenju u Specijalnom sudu pojavio u modricama i podlivima o čemu se pisali tada beogradski mediji.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe “Alkatraza”, Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine. Sudi mu se i za demoliranje kluba “Komitet” 2018. godine. Dok je bio u kućnom pritvoru, u saobraćajnoj nesreći usmrtio je pešaka koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za ovo delo nije gonjen jer je utvrđeno da je pešak bio kriv. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading