NA SVAKOM SUĐENJU S POVREDAMA Veljin vojnik Karapandžić ovog puta došao sa zavijenom i otečenom rukom!
Foto: Alo.rs

Boris Karapandžić, koji se optužnicom protiv klana Veljka Belivuka tereti da je bio pripadnik ozloglašene kriminalne grupe, posle modrica na glavi koje je imao na prethodnom ročištu nakon što je pretučen, na današnje suđenje je došao sa zavojima na desnoj ruci.

Kako navode mediji, njemu je desna ruka u zavojima i natečena. Za sada nije poznato kako se Karapandžić povredio.

Karapandžić je od puštanja da se brani na slobode redovno na stranicama crne hronike, a poslednjih mesec dana redovno je fokusu javnosti jer je akter brojnih incidenata.

Tako su na Badnji dan, na ulicama Beograda pojavile su se jezive poruke upućene Borisu Karapandžiću (35), pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Na banderama i stubovima na nekoliko lokaciju u gradu pojavio se plakat sa njegovom slikom i jezivom porukom. Naime, pored njegove crno bele slike naslikan je i muški polni organ.

Veljko Belivuk

Foto: Alo.rs

 

- Najveća cinkara u gradu. Poslednji put viđen u kancelariji državnog tužioca dok je na slobodi, znam da se tužiocu jako dopala pesma", stoji u poruci ispod slike Borisa Karapandže. Ispod slike piše velikim masnim slovima "Bokiša karatrandža, umetnost pevanja".

Karapandžić je samo nekoliko dana ranije bio u fokusu javnosti jer je pronađen na ulici dezorjentisan, go i bos. Njega je pronašao prolaznik koji je rekao da je bio pogubljen, te da nije znao gde se nalazi. Policiji je prvobitno rekao da je napadnut. Nakon ukazane lekarske pomoći, poslat je na kućno lečenje. Kako je utvrđeno on je ugrozio sigurnost svoje devojke i protiv njega je podneta krivična prijava.

On je pre samo dva meseca, pušten da se brani sa slobode a samo nekoliko nedelja nakon što mu je ukinut pritvor na suđenju u Specijalnom sudu pojavio u modricama i podlivima.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe “Alkatraza”, Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine. Sudi mu se i za demoliranje kluba “Komitet” 2018. godine. Dok je bio u kućnom pritvoru, u saobraćajnoj nesreći usmrtio je pešaka koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za ovo delo nije gonjen jer je utvrđeno da je pešak bio kriv. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading