POZIVI I PORUKE OTKRIVAJU MOTIV ZLOČINA U BEOGRADU Veštačenje telefona ubijenog Crnogorca i uhapšenog Kikinde
Alo ilustracija M.J.

Bojan T. (24) koji je osumnjičen da je u sredu oko 14 časova ubio Dražena D.(33) iz Crne Gore danas će izneti svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

On je nakon likvidacije "škodom" pobegao u Dobanovce gde je pozvao policiju i rekao: "Ubio sam čoveka, Draže se i poreklom je iz Crne Gore. Ne znam ništa o njemu, ali sam ga ubio zbog duga". Bojan je tada dao tačnu lokaciju i predao se inspektorima.

Žrtvu ugostio u kući, pa izrešetao na rastanku! - Alo.rs

Kako mediji saznaju, na osnovu barutnih čestica koje su mu uzete sa ruke utvrđeno je da je pucao iz pištolja koji mu je nađen u automobilu.

- Policija je na mestu zločina našla pet čaura koje su poslate na veštačenje. Osumnjičeni je Draženu na kraju pucao u glavu. Njegovo telo nađeno je na zadnjem sedištu BMW X6 i poslato je na obdukciju - kaže naš izvor i dodaje da je policija pronašla mobilne telefone kod ubijenog i uhapšenog.

Kako saznajemo, oni će biti izveštačeni kako bi se otkrilo sa kim su komunicirali i šta je bio tačan motiv likvidacije.

Sumnjiči se da je sa više hitaca iz pištolja ubio crnogorskog državljanina Dražena Delevića - Alo.rs

- Znamo Bojana jer je živeo kao podstanar u kući u Ugrinovcima. Čuli smo da je tog Dražena upoznao preko društvene mreže i da su zajedno prevozili migrante. Bojan je hteo da izađe iz posla, ali nije zbog duga. I taj dan smo čuli da su se svađali. Verujemo da će policija otkriti pravi motiv- kaže jedan od komišija koji tvrdi da je osumnjičeni Bojan iz Kikinde i da je odrastao u hraniteljskoj porodici.

Kako smo ranije objavili, ubijeni Dražen D. je državljanin Crne Gore i ima kriminalni dosije. Njemu se u Bijelom Polju sudi zbog šverca 215 kilograma marihuane, a u Srbiji je osuđen na 18 meseci zbog pljačke menjačnice u Balkanskoj ulici i trebalo je da ide na izdržavanje kazne.

Prema pisanju "Vjesti" Dražen je bio osumnjičen i za organizovanjem napada na bivšu taštu kada joj je uzeto oko 2.000 evra.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading