UBISTVO U UGRINOVCIMA VODI DO TRGOVINE LJUDIMA Žrtvu ugostio u kući, pa izrešetao na rastanku!
Foto: Printscreen/instagram/Facebook

Bojan T. (24), koji je uhapšen zbog ubistva Dražena D. (33) u sredu oko 15 sati u Ugrinovcima, svoju žrtvu je prethodno ugostio u kući. Nakon toga krenuo je da ga isprati do kola, a onda u njega sasuo pet metaka!

- Sumnja se da je motiv ubistva neraščišćeni odnos između osumnjičenog i ubijenog u vezi sa švercom migranata. S obzirom na to da su se protiv žrtve u zemlji i Crnoj Gori vodili postupci za razbojništvo, odnosno šverc droge, nije isključena ni neka druga mogućnost. Osumnjičeni je sam priznao zločin, spomenuo je neslaganje, navodni dug, ali to tek treba da se proveri - kaže izvor Alo! blizak istrazi i dodaje da nije isključeno da je osumnjičeni radio za ubijenog, odnosno da je prevozio migrante.

UBISTVO U UGRINOVCIMA VODI DO TRGOVINE LJUDIMA Žrtvu ugostio u kući, pa izrešetao na rastanku!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako saznajemo od meštana, Bojan je imao gosta u stanu koji iznajmljuje u jednoj kući. O čemu su tačno razgovarali nije im poznato, ali sumnjaju da je sukob izbio jer je Bojan hteo da izađe iz posla sa migrantima i želeo je da uzme svoj deo „kolača“.

- Bio mu je taj Dražen i Bojan ga je ispratio. Kada je ovaj ušao u svoj auto, i to na zadnje sedište, Bojan je ušao za njim. Posle par sekundi seo je u svoju „škodu“ i odvezao se, a za zločin smo saznali tek kada je došla policija - rekao je komšija. 

Prema njegovim navodima, ceo kraj je upozoravao Bojana da izbegava Dražena, ali on je terao po svome.

- Svi koji su ga poznavali i znali šta radi odvraćali su ga od toga jer se znalo čime se Dražen bavi, ali, nažalost, nisu uspeli. Bojan je odrastao  u hraniteljskoj porodici u okolini Beograda i nakon što se osamostalio došao je ovde da živi. Ima rodbinu u Kikindi i Mokrinu, ali nije u kontaktu sa njima - kazao je jedan od komšija i dodao:

- Planirao je da se ženi, ali i da izađe iz tog posla. Znali smo čime se bavi, ceo kraj sad priča o tome. Možda je sada odlučio da izađe, ali mu ovaj nije dao, ili mu je dugovao novac. To bi mogao da bude motiv, ko bi ga znao.

Posle zločina, Bojan je pobegao, ali samo do Dobanovaca, i onda pozvao policiju i rekao im šta je uradio, nakon čega je uhapšen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading