DETALJI UBISTVA U UGRINOVCIMA Napad pozvao policiju: "Ubio sam Crnogorca, duguje mi pare!"
Foto: Društvene mreže/printscreen

Kako mediji nezvanično saznaju, B.T. koji je osumnjičen da je juče ubio Crnogorca Dražena Delevića, nakon zločina je pobegao, ali je ubrzo uhapšen..

- Osumnjičeni je "škodom" pobegao u Dobanovce nakon zločina i pozvao policiju. Tada im je navodno rekao:" Ubio sam Crnogorca po imenu Dražen koji mi je dužan pare ispred svoje kuće, nalazim se u Dobarnovcima i dođite!" - kaže naš sagovornik i dodaje da je policija odmah došla i uhapsila B.T. kome su urađene analize kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u trenutku ubistva.

Podsetimo, Dražen Delević ubijen je juče oko 16 časova u Ugrinovcima. On je likvidiran u automobilu BMW X6, a telo je pronađeno na zadnjem sedištu, sa prostrelnom ranom.

DETALJI UBISTVA U UGRINOVCIMA Napad pozvao policiju:

Foto: Printscreen/instagram/Facebook

 

Prema rečima žitelja beogradskog naselja Ugrinovci kažu da ubijenog nikad nisu videli.

- Osumnjičeni mladić živi ovde već nekih tri,četri godine i došao je ovde iz Mokrina kod Kikinde. Naime, on je dete iz hraniteljske porodice i iznajmljivao je stan kod čoveka ispred čije kuće se i dogodio zločin - kaže jedan od komšija , dok drugi dodaje:

U poslednja tri meseca počeo je čudno da se ponaša i uleteo ne u priču s tim Draženom i prevozio ne migrante za njega.

Naš sagovornik dodaje i da su osumnjičenog komšije i prijatelji odvraćali od tog prljavih posla.

- B.T. nije hteo da sluša,jer mu je bilo bitno da zarađuje mnogo i nije mogao da se zaustavi i izađe iz posla. Takođe, osumnjičeni je kada je počeo da radi za ubijenog prodao svog "pasata" jer kad bi radio u firmi u Batajnici ,on bi prevozio migrante - kaže naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading