IZREŠETAN U BMW-U ZBOG 90.000 EVRA Kikinda sasuo rafal u Crnogorca u Ugrinovcima, otkriven i motiv! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/Facebook

Mladić B. T. (24), zvani Kikinda, uhapšen je juče zbog sumnje da je na zadnjem sedištu automobila BMW X6 u Ugrinovcima kod Beograda ubio Dražena D. iz Crne Gore.

Kako saznajemo, zločin se dogodio u 14.40 časova, na uglu ulica 22. oktobar i Vlade Obradovića Kamenog, ispred jednog marketa.

- Osumnjičeni i žrtva su se navodno dogovorili da se nađu na toj lokaciji. Tokom razgovora su, iz nekog razloga, prešli na zadnje sedište bordo BMW-a. Osumnjičeni je u jednom trenutku izvukao pištolj i u Crnogorca ispalio pet metaka - navodi naš izvor blizak istrazi.

IZREŠETAN U BMW-U ZBOG 90.000 EVRA Kikinda sasuo rafal u Crnogorca u Ugrinovcima, otkriven i motiv! (FOTO)

B.T./Foto: Facebook

 

Kako dodaje, ubica je potom izašao iz automobila i počeo da beži ka Dobanovcima. Meštani Ugrinovaca čuli su pucnje i navodno ga videli kako beži, nakon čega su pozvali policiju.

-  Videli su nepoznatog muškarca kako ulazi u automobil i pali ga, a potom su ugledali i telo žrtve na zadnjem sedištu BMW-a. Za to vreme policija iz Surčina i Zemuna pristigla je i započela poteru. Blokirala je sve ulice u tom kraju. Budući da su meštani policajcima dali detaljan opis automobila kojim je ubica pobegao, oni su ga brzo locirali i pronašli. Doslovno su mu presekli put u Dobanovcima  i primorali ga da zaustavi vozilo. Potom su mu stavljene lisice - navodi naš izvor.

IZREŠETAN U BMW-U ZBOG 90.000 EVRA Kikinda sasuo rafal u Crnogorca u Ugrinovcima, otkriven i motiv! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Policija je zatim pretresla osumnjičenog i njegov automobil.

- Kod njega je nađen pištolj za koji se sumnja da je koristio prilikom ubistva Crnogorca - objašnjava naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da postoje dva motiva likvidacije.

- Ne isključuje se mogućnost da je sukob nastao zbog šverca migranata. Sumnja se da su ubica i žrtva bili zajedno u tom poslu, ali da je uhapšeni hteo da izađe iz njega, što se žrtvi nije svidelo. Ipak, postoje indicije i da su se posvađali zbog trgovine narkoticima, ali i zbog sume od 90.000 evra - podvlači naš sagovornik.

Inače, osumnjičenog za ubistvo zovu Kikinda jer je rodom iz tog grada.

Ubijeni robijao zbog šverca 215 kila droge

Kako saznajemo, ubijeni Crnogorac Dražen D. je odranije poznat policije.

- On ima dosije zbog šverca 215 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju, zbog čega se u Crnoj Gori vodio postupak protiv njega. Hapšen je i osuđivan u Beogradu zbog razbojništva - navodi naš izvor.

 Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading