OGLASILA SE PORODICA NASTRADALOG DEČAKA KOD VALJEVA Otac u vreme tragedije nije bio kod kuće
Alo! I.D.

Kako je objasnio nesrećeni otac u trenutku tragedije nije bio kući, a jeziva tragedija, kako smo već izveštavali, dogodila se juče oko 17 časova u selu Stanina Reka nadomak Valjeva. 

Kako je naveo kobnog dana njegov prijatelj je kod njega kući cepao drva.

- Radio je na cepaču a moj sin je u jednom trenutku previše blizu prošao pored mašine. Tada mu je ona zakačila skafander - priča potreseni Željko i dodaje:

- Skafander je uhavtila metalna spirala mašine i navukla ga na cepač. To ga je povukalo i zamotalo skafander, pa ga je sekač vrteo velikom brzinom u mestu. Tom prilikom udarao je u tu mašinu. Nisu mogli da ga izvuku sve dok cepač nije ugašen. Cepač je toliko mlatio sa njim i okretao ga da mu je polomio butnu kost. Na glavi je imao rasekotinu i malo krvi - objašanjava otac nastradalog dečaka. 

https://t.me/alonovine?fbclid=IwAR099PFbL3jDOV30vtxDKUwS7WZG04gugdW_6WAcpdvJ8aBDLR_bmIKYteA

Prema njegovim rečima uodmah su obavestili Hitnu pomoć.

- Lekari su, kada su stigli pokušali da urade reanimaciju, dali su sve od sebe da mu pomognu ali mom detetu nije bilo spasa. Ne znam šta je tačno uzrok smrt telo je preneto na obdukciju. Trebalo bi da danas bude gotova, tada ću tačno znati šta je uzrok smrti. Pretpostavljam da je stradao zato što ga je ta mašina previše udarala - rekao nam je Željko Ž.  

Nesrećni otac je naveo da pored nastradalog deteta ima još troje dece , među njima je i Dušanov mlađi brat. 

- Dušan je bio stariji i znao je da radi na cepaču jer se bavim rezanjem drveta i poljoprivredom. U šoku sam, ne znam kako je to moglo da se desi, čekamo rezultate obdukcije. Bila je policija obavili su uviđaj i oni će utvrđivati šta se desilo - kazao je očajni otac.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading