ĆERKA ŽRTVE OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE TELO JOŠ U HLADNJAČI Srpkinja ubijena u Italiji mesec dana nije sahranjena
Facebook printscreen

- Moja voljena nije sahranjena, iako imamo želju da njeno telo dopremimo u Srbiju. Nažalost, nemamo sredstava za to. Kucali smo na brojna vrata, ali kovčeg moje majke i dalje stoji u bolnici ili kapeli - kaže plačnim glasom ćerka N. M. i dodaje:

- Osećam se bespomoćno jer ne mogu da je sahranim i kažem joj poslednje zbogom.

Podsetimo, S. Š. je kobnog dana u prihvatnom centru za migrante, posle žestoke svađe, nožem iskasapio svoju nevenčanu ženu, a potom pobegao u obližnju crkvu u kojoj se u tom trenutku održavala misa za mrtve. Kada je ugledao policajce, osumnjičeni je povikao: "Ubio sam je, ubio sam je!", a potom se predao. Telo nesrećne žene tada je poslato na obdukciju, a rezultati su upravo pristigli i utvrđeno je da je S. Š. svoju ženu ubio sa 18 uboda nožem.

Žabac je bio najbolji Kneletov drug, ubijen je kada je imao samo 20 godina, za sve je kriv tramvaj! - Alo.rs

- Obdukcija ubijene žene pokazala je da je ubodena nožem u telo čak 18 puta i to u prostoriji u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom - piše italijanski portal Lunione sarda. it.

Pomenuti portal naveo je da je osumnjičeni pre nego što je zverski ubio S. M. uzeo njen telefon.

Teška nesreća u Beogradu, potpuno smrskan prednji deo automobila - Alo.rs

- Žena je pre svađe imala telefon u ruci, a on je od nje tražio da mu preda uređaj. Nasrnuo je na nju, oteo joj telefon iz ruku, uzeo nož i počeo besomučno da je ubada, a zatim je pobegao. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, a njihovi susedi pozvali su Hitnu pomoć i policiju - navode izvori italijanskih medija.

Ćerka ubijene žene, N. M., za Kurir kaže da je nedavno dobila poziv od porodice osumnjičenog i da su im objasnili da mu za ubistvo preti 18 godina robije.

- On ne zaslužuje ni vazduh da diše! Za monstruma je 18 godina malo i ne znam šta bih uradila da ga negde u budućnosti sretnem - kaže potresena ćerka ubijene i dodaje:

Ko su oni i gde su sada? - Alo.rs

- Moliću se da preživi i da izađe iz zatvora. Treba da se muči i da gori u paklu! Naša sagovornica kaže i da je patnja za majkom svaki dan sve veća.

- Nema tih reči koje mogu da opišu moja osećanja i bol. Ova bol nikad neće proći i treba da naučim da živim s tim, kako znam i umem - rekla je N. M.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading