ODLOŽEN PRETRES ZA POKUŠAJ OTMICE CVIJETIĆA Jedan od petorice optuženih se lakše povredio
Foto: ALO/Nenad Vujanović

On nije mogao da dođe iz zdravstvenih razloga, jer se lakše povredio prilikom pada, pa po savetu lekara mora da miruje. U sudu se nije pojavio ni okrivljeni Vladica Rakić, bivši policajac iz Obrenovca,  koji se trenutno nalazi u pritvoru u Bosni i Hercegovini, gde je uhapšen zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela.

Policajac se ubio u Alibunaru - Alo.rs

Pored Bogdanovića i Rakića, za pokušaj Cvijetićeve otmice odgovaraju i Novosađani Nenad Stević, Goran Kovačević Goranac i Božidar Bosnić.

Cvijetić je, podsećamo, otet 22. maja 2017. godine na novosadskoj Detelinari, a nedugo zatim, na Mišeluku kod Sremske Kamenice uhapšeni su Stević i Bosnić, dok su reostaloj trojici lisice na ruke stavljene kasnije.

Viši sud u Podgorici prihvatio žalbu , milionsko jemstvo pada u vodu! - Alo.rs

Na početku suđenja petorica optuženih su se izjasnili da se ne osećaju krivim, tvrdeći da su Cvijetićevo "građansko hapšenje" izveli kako bi ga priveli policiji, jer su sumnjali da je on umešan u ubistvo Stevićeve devojke Teodore Kaćanski novembra 2016. godine, kao i ranjavanje Nika Uskokovića, januara 2017. godine u Novom Sadu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading