SRBIN IZBO ŽENU PA ZAURLAO I STAVIO RUKE NA GLAVU Svedoci izneli detalje užasa u Italiji
EPA

Stevan Š. (50) osumnjičen je da je ubio danas svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji. Stravično ubistvo koje se dogodilo u oblasti Kaljari u gradu Kapotera potreslo je celu zajednicu.

Kako se navodi, Stevan je sa mesta zločina pobegao sa krvavim nožem i sklonio se u blizini crkve u kojoj je toku bila misa za mrtve. Ubrzo se predao policiji. Zločin se dogodio oko 12 časova, prenose Mediji

Kako pišu italijanski mediji i ubica i žrtva su srpske nacionalnosti.

Svedok hapšenja čoveka bio je i opštinski odbornik Luiđi Karuzo, koji je tvrdio da je čuo napadača kako više puta viče: „Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je“, stavivši ruke na glavu.

 

 

Njih dvoje su se često svađali

Prema rečima svedoka, Slobodanka i Stevan su se često svađali. Rasprave su se mogle čuti i preko telefona, kada je migrant pozvao prijatelja koji je ostao u skloništu.

Još uvek se ne zna šta se jutros dogodilo, da li su se njih dvoje posvađali po ko zna koji put ili postoje drugi razlozi.

Prema rečima svedoka, par, koji je prošlog avgusta stigao u prihvatni centar Kapotera, često se svađao. Ne izgleda da su imali decu. Govorili su srpski i nisu dobro znali italijanski.

„Čuli su se krici“

„Čuli smo vriske i nastala je pometnja“, rekao je gradonačelnik Beniamino Garau za medije.

„Tada se čovek sklonio u Casa Melis koju smo ostavili otvorenu jer je na kraju ceremonije trebalo da se vratimo tamo. Tada smo shvatili šta se dogodilo i čoveka je zaustavila policija i prekinuli smo ceremoniju“.

Kako se navodi, ubistvo se dogodilo oko 12 sati, a komšije su pozvale policiju oko 12.30 jer su čue vriske. Pored policije na licu mesta je došla i hitna pomoć ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa. Ona je navodno zadobila višestruke ubode nožem po telu.

Stevan je navodno priznao zločin i sada se nalazi u zatvoru.

Građani uznemireni

Cela zajednica potresena femicidom koji se dogodio rano jutros.

STEVAN NOŽEM IZBO PARTNERKU Komšije čule vrisku žrtve, osumnjičeni posle ubistva pobegao u crkvu

Mnogi građani su izašli na ulice, zaprepašćeni onim što se desilo. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading