ŽENA U KOMI NAKON UŽASNE NESREĆE U VOJISLAVA ILIĆA Poginuli joj otac i dobar prijatelj
Printscreen

Tragedija se desila kada je "pežo" u kom su bili izleteo sa kolovoza i udario u banderu. Od siline udarca automobil se prepolovio, a Z. M. i B. Ć. poginuli su na mestu nesreće, dok je G. s teškim povredama i bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Mi još uvek ne znamo ko je bio za volanom "pežoa" u trenutku nesreće. Znamo da su on i njegova ćerka s prijateljem krenuli u nabavku, da kupe potrepštine za kuću. Ne znamo šta se desilo, čekamo da nam policija javi šta se tačno dogodilo - priča potresena rođaka.

Ona dodaje da je svima teško zbog smrti Z. M., a da im je sada preostalo da se mole za nesrećnu ženu.

- Ona ima dvoje dece, nadamo se da će sve biti u redu s njom, da će uspeti da se izbori sa povredama. Ona je u veštačkoj komi, ali su nam lekari rekli da je van životne opasnosti - rekla je rođaka, koja je bila u poseti povređenoj ženi.

Podsetimo, prizor na mestu nesreće u subotu ujutru bio je jeziv.

- Nikada ništa strašnije u životu nisam video. Auto je bukvalno bio presečen napola. Dvoje mrtvih muškaraca ležalo je na kolovozu pored olupine, dok su nepomičnu ženu odvezli sanitetom. Pretpostavlja se da je svemu kumovala velika brzina, a moguće i magla - ispričao je očevidac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading