DETALJI STRAVIČNE NESREĆE  U BEOGRADU Auto se prepolovio, dvojica poginula!
Pritnscreen

Zoran Mitrović (67) i Biljerim Ćakatoli (39) stradali su juče ujutro oko 9.20 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od raskrsnice ulica Vojislava Ilića i Borivoja Stevanovića u Beogradu. Tom prilikom povređena je Gordana Madžarević Mitrović (44) i lekari se bore za njen život.

Nesreća se dogodila nakon što se „pežo 406“ uključio iz Ulice Borivoja Stevanovića i krenuo da se spušta niz Vojislava Ilića u pravcu Plavog mosta. Iz zasad nepoznatog razloga vozač je izgubio kontrolu i automobil je udario u banderu. Nakon policijskog uviđaja tela nastradalih su poslata na obdukciju, a vozilo je odneto na vanredni tehnički pregled.

Prema rečima izvora Alo!, u vozilu niko nije bio pod uticajem alkohola, a proverava se informacija da su se neposredno pre tragedije putnici u „pežou“ raspravljali, pa i da se nakon toga Gordana zamenila sa vozačem i sela za volan. Očevici su u šoku komentarisali prizor i imali razne verzije zašto se dogodila nesreća.

- Bila je baš velika magla. Išao sam polako, a taj „pežo“ je bio ispred mene. U jednom trenutku mi se učinilo da je vozač počeo da šeta levo-desno po putu. Kao da je izgubio kontrolu nad volanom. U sledećem trenutku počeo je da ubrzava i skreće udesno. Popeo se na trotoar, malo se kretao travnatim delom, a onda je udario u banderu. Automobil se preplovio i od siline udarca vratio na kolovoz i preprečio put. Žena je prilikom sudara ispala iz auta i ostala da leži na travi - rekao je jedan od svedoka, i dodao da su svi pritrčali da pomognu putnicima.

- Žena je ležala licem ka zemlji, jedva je davala znake života i nju su ubrzo odvezli lekari Hitne pomoći. Za to vreme vatrogasci su sekli olupinu kako bi izvukli stradale - dodaje naš sagovornik.

Stanar iz obližnje zgrade, koji je dotrčao da pomogne, naveo je da takav prizor u životu nije video.

- Nakon što sam čuo jeziv prasak istrčao sam iz stana. Tela muškaraca su ležala na asfaltu. Auto nije imao motor, pored je bio auspuh, a ni prednje suvozačevo sedište nije bilo u vozilu. Čuo sam da je „pežo“ brzo išao i da je vozač izgubio kontrolu. Video sam i dve devojke koje su pričale s policijom. Mislim da su u pitanju rođake stradalih, možda i deca. Plakale su i nešto objašnjavale - rekao je on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading