DA LI PORUČUJU DA JE RADOJE ZVICER ŽIV Njegova ćerka okačila snimak s majkom, vesele se i pevaju!
Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ćerke Radoja Zvicera, a kako se na njemu vidi, pored nje stoji i njegova supruga Tamara Zvicer. Njih dve su nasmejane i pevaju pesmu poznatih repera.

- Majkica - napisala je ćerka i pored toga dodala emotikon srca.

U pozadini se čuje pesma poznatih izvođača Jale i Bube sa karakterističnim stihovima.

- A noćas mi samoća došla je u posjetu, a miris tvoj mi se uvukô u postelju, ove noći prijete, hoće da me opeknu - pevaju reči pesme koja se čuje u pozadini snimka.

Foto: Printscreen

 

Snimak se pojavio nepunih 48 sati nakon što je stigla informacija da je Radoje Zvicer, vođa kavčana, ubijen u Panami. Spekuliše se da su Tamara i njegova ćerka time želele da poruče da je vođa kavčana ipak živ.

Vest o njegovoj smrti je već dva dana predmet oprečnih informacija.

Podsetimo, Zvicer je navodno ubijen u petak oko 21 sat po srednjeevropskom vremenu u Panami. Njegov advokat je sutradan za "Blic" poručio da ne može da potvrdi ovu informaciju, odnosno, "da ne zna da li je živ ili je mrtav".

- Ja kao njegov branilac nemam informaciju ni da je pucano na njega, ni da je mrtav ni da je živ. Radoje Zvicer je čovek koji je nedostupan organima i sa njim niko nema kontakt. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kada se dobije zvanična informacija”, izjavio je tada za “Blic” Miloš Vuksanović, advokat vođe kavačkog klana.

Pratite nas i preko Telegrama

Komentari (0)

Loading