OPREČNE VESTI O UBISTVU ZVICERA! ŠTA SE DOGODILO? Proverava se da li je žrtva misterioznog nadimka "Jai" zapravo vođa kavčana
Foto: Alo.rs

ŠTA SE DOGODILO?

Beogradski mediji su u petak oko 21 sat objavili da je Radoje Zvicer ubijen u Panami.

Tragom te informacije, mediji su od više međusobno nepovezanih izvora dobio nezvanične potvrde da je do ubistva došlo oko 20 sati u Panami i da je žrtva zaista Radoje Zvicer.

Ipak, do trenutka pisanja ovog nije bilo ni jedne zvanične potvrde - štaviše, vesti su bile oprečne?

Buktinja na Zrenjaninskom putu - Alo.rs
 

KAKO SE DOGODILO? Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sedeo u belom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak "Jai" i ubijen je u sačekuši. Detalje da li je zaista u pitanju odbegli vođa kavačkog klana Radoje Zvicer nisu iznosili. Kako su naveli, nije poznat identitet žrtve, a očevici odbijaju da sarađuju sa policijom.

ŠTA KAŽU U CRNOJ GORI? Policija Crne Gore je dobila informaciju da su u Panami ubijena dvojica muškaraca, da se čeka DNK analiza i da će detaljnije informacije dobiti kroz 2-3 dana.

ŠTA KAŽE ZVICEROV ADVOKAT? Povodom informacija o ubistvu Radoja Zvicera, izjavu za beogradske medije dao je njegov advokat Vladimir Zarić.

TEŠKA PREVARA Muškarcima obećavala brak, a za sve tražila novac! Policija odmah reagovala - Alo.rs

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je Zarić.

KAKO SU REAGOVALI ŠKALJARCI? Nedugo nakon objavljivanja informacije o likvidaciji Radoja Zvicera, kum Jovice Vukotića, šefa škaljarskog klana koji je likvidiran pre 22 dana u Turskoj, objavio je snimke i fotografije iz izlaska, gde je, sudeći po objavama, slavio ubistvo Zvicera.

"Slavimo, slavimo ovaj divan dan", objavio je on na Instagramu.

Pratite nas i na Telegramu!

Komentari (0)

Loading