STRAVIČAN OBRAČUN NA ZVEZDARI! Muškarac polomio vozaču vilicu zbog konflikta u saobraćaju (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

Jeziv incident dogodio se na Zvezdari, u Ulici braće Srnić, kada je vozač nisan kaškaija nasred ulice preprečio auto i presreo vozača sitroena C3, te fizički nasrnuo na njega.

Tom prilikom muškarac je vozaču sitroena polomio vilicu i prst leve šake. Policija ga je brzo pronašla zahvaljujući nadzornim bezbednosnim kamerama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su B. D. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. 

On se sumnjiči da je 25. septembra ove godine, nakon konflikta u saobraćaju u Ulici braće Srnić, najpre vozilom „nisan kaškaj“ preprečio put vozilu „sitroen“, a nakon toga dvadesetčetvorogodišnjem vozaču ovog vozila zadao više udaraca, nanevši mu teške telesne povrede. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu  prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boban

28.09.2022 10:43

Mitrovićeve Zadruge daju odlične rezultate. Glavni je za vaspitanje i formiranje mentaliteta omladine i naroda u Srbiji. Ko mu se suprostavi, prođe kao Baka Prase, odmah snimi film o njemu.