autobus
Foto: Alo/Foto: Suzana Božinović

Drama je počela posle 15 sati kada su uspaničeni putnici, koji su čekali autobuse na zaječarskoj autobuskoj stanici, pozvali policiju i rekli da se vozač autobusa ubada nožem.

- Sredovečni čovek je ušao u autobus i zatvorio vrata za sobom, a onda je  izvukao nož i počeo sebe da ubada po celom telu, dok je krv liptala na sve strane - kaže jedan očevidac.

Policija i Hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta. Vozač, je prema rečima svedoka, bio usplahiran, kao u nekoj histeriji.

- Nekoliko policajca je prišlo autobusu. Dovikivali su mu da otvori vrata. On je već bio krvav, ali im je uzvratio: „Sklonite se, inače ću sebi prerezati vrat !“. Iz stomaka mu je lila krv. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Kada su oni stigli, dovikivali su se sa vozačem kroz zatvorena vrata. Govorili su mu da skloni nož, da svaki problem ima rešenje. Pregovori su trajali skoro dva sata – kažu očevici.

ZAJEČARAC PRIREDIO HOROR I ISKRVARIO NASMRT Vozaču ispala creva, iz vrata mu šikljala krv!

Foto: Suzana Božinović

 

Na kraju, policija je uspela da uđe u autobus, dok je ekipa Hitne pomoći iznela krvavog vozača i prebacila ga u zaječarsku bolnicu. Nažalost, od posledica teških povreda, vozač je preminuo u zaječarskom Zdravstvenom centru.

- Nije mu bilo spasa, Imao je duboku ranu u stomaku, a creva su mu ispala iz stomaka. Imao je i duboku posekotinu na vratu. Iskrvario je nasmrt, nije stigao do operacionog stola - kaže naš sagovornik blizak istrazi. .

ZAJEČARAC PRIREDIO HOROR I ISKRVARIO NASMRT Vozaču ispala creva, iz vrata mu šikljala krv!

Foto: Suzana Božinović

 

Kolege ovog čoveka ne mogu da dođu sebi od šoka.

- Ništa nije upućivalo na ovu tragediju. Bio je dobar radnik, dobar čovek, za sobom je ostavio suprugu i dve odrasle ćerke. Razlog zbog kojeg je presudio sebi na ovako brutalan način, na radnom mestu i pred putnicima ostaće večna tajna - kažu vozači koji su radili sa nesrećnim čovekom.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading