OVAKVO ZLO NISMO NI SANJALI Otac Srbina koji je ubio suprugu u Švajcarskoj, pa presudio sebi
Foto: Printscreen Facebook

- Ovakvo zlo niko od nas nije mogao ni da sanja - priča nesrećni čovek, koji sa suprugom živi u selu kod Ćuprije. Kako dodaje, on i supruga nisu bili na sahrani svom sinu i ubijenoj snaju, jer su njih dvoje pokopani u Švajcarskoj.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 8. septembra u Cirihu u porodičnoj kući Strainovića.

- Moj sin i snaha su sahranjeni, a zet je izašao iz bolnice. Nama ne pada na pamet šta se dogodilo i zašto je Slobodan pucao. Oni su bili jedna divna i skladna porodica, nikada se pred nama nisu pokoškali ni posvađali. Jadna naša deca - rekao je Slobodanov otac, gcajući u suzama.

Pre oca, javila se i majka Srbina, koja nije imala snage da priča za medije, ali je kroz suze potvrdila da je u pitanju njen sin. Samo je izustila: "To su moja deca".

Vriska i galama

Kako su za Švajcarske medije isporičale komšije svemu je prethodila svađa.

- Oko 21 sat začuli smo vrisku i galamu, a potom se čulo i nekoliko pucnjeva. U tom momentu nismo ni znali šta se događa, ali sigurno je bilo četiri ili pet hitaca iz vatrenog oružja, a ubrzo je stigla i policija - ispričale su komšije

Kako je objasnio izvor iz istrage, Slobodan je prvo ubio suprugu.

- Ispostavilo se da je Slobodan prvo ubio svoju ženu, a potom ranio muža njihove ćerke. Kada je shvatio šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć je odmah došla i prevezla dvojicu ranjenih u bolnicu, ali je stariji muškarac preminuo, dok je mlađi morao odmah na operaciju - rekao je izvor švajcarskih medija.

Kako je jedna od Slobodanovih ćerki rekla za švajcarske medije, kobnog dana ništa nije ukazivalo na tragediju.

Ostali bez najmilijih

- Svi smo bili kod kuće, provodili smo vreme zajedno. Nešto se dogodilo, ne mogu to da objasnim, moj otac kao da je izgubio razum, a mi smo ostali bez najmilijih. Sva sreća pa je zet uspeo da izvuče sestru i decu na bezbedno, a posle toga se sakrio - ispričala je ćerka, koja je i očevidac porodične tragedije.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading