RASPLAKAO SE KADA JE VIDEO ĆERKU "Slobodanu otmičar satima držao nož pod grlom" (FOTO)
Foto: Alo!

Ovim rečima opisala je ukratko kraj drame na Karaburmi rođaka Slobodana Trifunovića (65), koje je Stevan J. (26) četiri sata držao kao taoca.

Viešečasovna drama na Paliluli u ulici Vojvode Mitka Krstića, završila se predajom otmičara, koji je kao taoca držao vlasnika autroservisa Slobodana Trifunovića. Pregovarčki tim MUP-a Srbije pokušavao je da ubedi otmičara da odloži nož koji je držao na vratu nesrećnog Slobodana.

"Bio je paranoičan danima"

Stevan je navodno doživeo nervno rastrojstvo. Danima bio loše, a koliko je u teškom stanju sada govori podatak da mladić trenutno nikoga ne prepoznaje.

- Bio je paranoičan danima. Ni ne preoznaje čoveka kojeg je uzeo za taoca. Ne prepoznaje nikoga. Sa Slobodanom nije bio u sukobu - kaže izbor blizak istrazi.

Pregovarala i supruga otmičara

Policija je dovela i suprugu otmičara, pa je i ona učestovala u pregovorima.

Otmičar je uhapšen i odveden na saslušanje, a potom je Slobodan prebačen kolima hitne pomoći, kako bi bio prevntivno pregledan. Srećom niko nije povređen.

Podsetimo, Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1 na Karaburmi i sve vreme mu držao nož pod grlom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading