ŠOKANTNO PRAVDANJE VOZAČA Zgazio dete, njegova izjava je zgrozila Srbiju!
Foto: Enis Sadiku

Mladić koji je kombijem zgazio devojčicu (3) na Karaburmi izjavio je na mestu nesreće da je mislio „da je u pitanju pas, a ne dete“! Sa osumnjičenim I. D. bila je još jedna osoba u vozilu.

Nakon što su videli šta su uradili, stavili su pregaženo dete u vozilo i hteli da pobegnu, a suvozač je vikao: „Daj gas, daj gas!“, ali su ih komšije sprečile da napuste mesto tragedije.

- Roditelji nisu prisustvovali događaju - priča Begija, baka preminule devojčice H. I. Kako saznajemo, roditelji su stigli na mesto nesreće tek oko 15 sati, vidno uznemireni i u rastrojstvu.

ŠOKANTNO PRAVDANJE VOZAČA Zgazio dete, njegova izjava je zgrozila Srbiju!

Foto: Enis Sadiku

 

Sa devojčicom koja je nastradala bilo je još dvoje mlađe dece. Kada je kombi krenuo ka njima, njih dvoje su se na vreme sklonili, a devojčica od tri godine je ostala da se igra na stovarištu pored kuće i tako je, nažalost, nastradala.

Kako saznajemo, vozač je došao da isporuči robu i neposredno posle toga je zgazio dete dok je u uskoj ulici pokušao da se okrene.   

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragana N

15.09.2022 18:43

Tuga neizmerna! Ali otkud tako mala deca sama na ulici, i gde su bili roditelji!? Ovo nije smelo da se desi. Mala deca su na ulici pod strogim nadzorom, zaboga!