PRIJATELJI DALI ČITULJU ZA UBIJENOG STRAHINJU STOJANOVIĆA Ostavio si prazninu za sobom!
Društvene mreže

Strahinja Stojanović (30) iz Beograda, koji se dovodio u vezu sa likvidacijom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, dignut je u vazduh usred bela dana pre tačno dve godine! Sa njim je bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (47) koja je napad preživela velikim čudom!

Od njega su se oprostili i njegovi prijatelji preko čitulja čime su želeli da poruče da nije zaboravljen.

-  Bol i tuga ne mere se rečima, ni vremenom koje prolazi, već prazninom koja je ostala posle tebe. Baš kao svakog dana i svake noći, svakog trena, tako i ovog dana jako nedostaješ - navodi se u čitulji koju su potpisali izvesni Vuki, Banče, Trivić, Miks i Magistar.

Podsetimo, pre tačno dve godine javnost u Srbiji bila je šokirana brutalnom likvidacijom koja se 13. septembra dogodila usred bela dana i naočigled prolaznika. Ispod Strahinjinog džipa BMW X5 postavljena je bomba, a eksplozija se čula u gotovo svim krajevima grada.

Napad se dogodio oko 12 sati u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Prolaznicu su mogli da vide raznesen automobil, muškarca koji leži nasred puta bez nogu i devojku koja pored njega kleči i traži pomoć.

Ubrzo se ispostavilo da je reč o Strahinji Stojanoviću koji je pre toga preživeo identičan napad dve godine ranije. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading