OPTUŽNICA ZA MONSTRUMA IZ OBRENOVCA Držao devojku zatočenu tri dana bez vode, pa urinirao po njoj!
Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo je optužnicu protiv L.M., mladića koji se tereti da je krajem jula ove godine zatočio devojku sa kojom je bio u vezi i tri dana se najbrutalnije iživljavao nad njom.

Kako nam je rečeno, L.M. se tereti za protivpravno lišenje slobode na svirep način.

- Tužilaštvo je zatražilo da se mladić kazni sa dve i po godine zatvora, kao i istom merom zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom. Takođe, predloženo je da mu se produži pritvor - rečeno je za medije u ovom tužilaštvu.

Da podsetimo, L.M. je 24. jula ove godine pozvao svoju devojku da dođe kod njega kući, a kada je ušla u stan otpočeo je pravi pakao, tokom koga ju je on terao da mokri u limenku, pa polivao urinom, nije joj davao da pije vodu i prisilno je hranio.

- Nesrećna devojka je u istrazi potvrdila sve grozote koje su se navodile i u krivičnoj prijavi. Ona je jedva smogla snage da svedoči, pošto je strašno istraumirana. Rekla je i da je bila iznenađena jer on tokom veze nije pokazivao znake da je sposoban za ovako nešto - rekao je izvor za medije i dodaje da su urađena i različita veštačenja, te da su svi dokazi potkrepili sumnju da se nezapamćeno iživljavanje dogodilo u Obrenovcu.

Bio nasilan i ranije

Kako navodi izvor, u istrazi protiv L.M. ispitani su i brojni svedoci.

- Neki od njih su ispričali da sumnjaju da je on i ranije tokom veze bio nasilan, kao i u ranijim ljubavnim odnosima - kaže izvor.

Kako smo ranije pisali, tokom mučenja je devojci sve vreme bio oduzet telefon i ona nije mogla da pozove pomoć.

- On ju je primorao da tri dana stoji u jednom ćošku, u kom je sve vreme morala da ponavlja rečenice koje joj je on govorio - opisuje izvor pakao kroz koji je prošla žrtva:

- Morala je čak da izgovara različite neistine o sebi, kao i da priča imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao.

Prema rečima izvora, stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko, te da je devojka bila i pretučena.

- Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti nju i njenu porodicu, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu - navodi naš sagovornik iz istrage.- Ona tri dana uopšte nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polivao ju je vodom - kaže izvor.

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet.

- Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polivao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Sve vreme joj je govorio " da mora više da ga poštuje", kao i da "razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo" - prepričava jezive detalje izvor iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao da napusti stan, jer više nije mogao da opravda nedolazak na posao. Devojka je tada iskoristila priliku, pobegla kući i prijavila nasilnika.

Komentari (0)

Loading