UBO GA NOŽEM U LEĐA Podignuta optužnica za pokušaj teškog ubistva
Tanjug

Miloš K. se tereti za pokušaj ubistva. Optužnica je predata Višem sudu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da mu produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan zbog neovlašćenog držanja oružja, da je krivično delo izvršio u vreme proveravanja po uslovnoj osudi.

Sumnja se da je Miloš K. zajedno sa još jednim NN licem najpre fizički i verbalno napao oštećenog M.Ć, koji je počeo da beži od njih, ali mu je po sustizanju Miloš K. zadao više udaraca po glavi i telu.

Dok je M.Ć. ležao na zemlji, Miloš K. mu je stavio nogu na ledja i ubo ga nožem u donji predeo leđa, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život. Miloš K. je potom pobegao sa lica mesta, a M.Ć. je prevežen u Klinički centar u Beogradu gde mu podvrgnut hirurškoj intervenciji.

Nezvanično saznajemo da je optuženi negirao da je on učinilac ovog krivičnog dela, tvrdeći da je ceo dan proveo u centru Beograda šetajući sa svojom vanbračnom suprugom, te da su posle toga otišli kući u Padinsku skelu. Rekao je da je zna ko je oštećeni i da ga nikada nije video. Oštećeni je sa druge strane, rekao da Miloša K. zna iz viđenja iz kladionice. 

Komentari (0)

Loading