ĆERKU MI NIŠTA NEĆE VRATITI Otac stradale Nine u nesreći kod Leskovca nem od bola
Privatna arhiva

Porodični dom u Kanjiži zavijen je u crno, a porodica je na izmaku snage od bola koji ih je iznenada pogodio. Ninu su sugrađani znali po lepoti, ali i po lepim manirima koje je nasledila od majke, medicinskog radnika, i oca, istaknutog lovca nadaleko poznatog po zalaganju u udruženju.

Iznenada istrgnuta iz zagrljaja najmilijih, prelepa Nina, koju je sestra zvala Ninika, poginula je kada se autobus "Severtransa" sa tridesetak putnika, kojima je bila pratilac na povratku s letovanja iz Grčke, prevrnuo pod zasad nerazjašnjenim okolnostima.

- Ostao sam bez primernog deteta koje je završilo fakultet, odlično govorilo engleski jezik i tražilo posao u pravnoj struci. Nastradala je posle svega nekoliko turističkih tura. Mislim da ih nije bilo više od sedam. Kako se udes desio ne znamo. Istražne radnje su u toku. Moje ćerke nema i nikakvo saznanje mi je neće vratiti. Obavestili su me da mogu da preuzmem ćerku u Leskovcu. Sahranićemo je u sredu - rekao je kroz suze Dušan Nićiforović.

Foto: Alo.rs

 

Iza poginule devojke ostao je nepoloženi pravosudni ispit, a njen kolega s Privredne akademije u Novom Sadu, na kojoj je studirala pravo, otkriva da je uskoro htela da ga položi i da se još više potrudi da nađe posao u struci.

- Posao u turizmu je za Ninu bio privremeno rešenje, ali siguran sam da ga je dobro radila pošto je bila puna života i uvek nasmejana i srdačna. Plenila je harizmom, pozitivnim stavom i predanošću zadacima koji se ispred nje nađu - kazao je Ninin kolega s fakulteta.

Na društvenim mrežama od crnokose devojke oprostili su se brojni prijatelji, a među njima i nekoliko njih koji su je upoznali u septembru prošle godine kada je polagala državni ispit za rad u turizmu.

- Ne mogu da verujem da se od tebe sada opraštamo anđele lepi - napisala je Ninina drugarica Ana u oproštajnoj poruci.

Vozaču autobusa Miletu Ž. (57) određeno je dvodnevno zadržavanje zbog saobraćajne nesreće u kojem je, pored Nine, povređeno 27 putnika, mahom iz Novog Sada i Beograda. Policija u Leskovcu saopštila je da će protiv njega biti podnesena krivična prijava, a da će dalji tok istrage odrediti tužilaštvo.

Komentari (2)

Loading
Ja

23.08.2022 17:29

Vrlo je bitna činjenica da je "dete završilo fakultet"😱

Vesna

24.08.2022 08:43

Saosećam se sa Vama, primite saučešće za Vašu prelepu Ninu. Vašu porodicu razume samo onaj ko je doživeo gubitak svog deteta😪 neka počiva u miru i neka je čuvaju Andjeli jer je i ona jedna od njih. 😭💔