VOZI ME DO ZVEZDA Status na Fejsbuk stranici stradale Nine Nićiforović (34) ledi krv u žilama
Foto: Alo.rs

Nina je objavila fotografiju para koji se vozi automobilom, a na njoj piše: Dokle, gospođice? Do zvezda! Kao da je nešto naslutila, kaže njena prijateljica

Nesreća se dogodila u nedelju oko pet sati ujutru, na auto-putu u pravcu ka Nišu, kod meste Pečenjevce. Autobus koji je prevozio naše turiste iz grčkog letovališta Hanioti probio je ogradu, a zatim se prevrnuo na bočnu stranu. Nina je poginula na licu mesta.

- Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo da je nema! Bila je lepa kao anđeo, a sposobna i pametna. Svi putnici su je voleli, mogli su da joj se obrate za sve i svašta. Radila je u jednoj turističkog agenciji u Novom Sadu i redovno je vodila ture za Grčku, od Krfa do Haniotija - navodi jedan od Nininih poznanika, i dodaje da su u firmi doživeli veliki šok kad im je javljeno da je njihova koleginica poginula.

Turisti iz autobusa otkrili poslednje reči poginule Nine - Alo.rs

- Volela je život i putovanja! Turizam je bio njen život. Svima nam je privukao pažnju jedan od njenih statusa na Fejsbuku, zbog čega smo se rastužili. Postavila je fotografiju para koji se vozi automobilom kroz prelepu prirodu, a na njoj piše: „Dokle, gospođice? Do zvezda!“. Kao da je nešto naslutila. Ima majku i sestru koje su očajne bez nje - kazala je naša sagovornica.

Inače, vozač autobusa Mile Ž. (57) uhapšen je posle nesreće, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Podsetimo, u nesreći u kojoj je poginula Nina više od 20 putnika je povređeno, a među njima i 12-godišnji dečak. Reč je o autobusu firme „Severtrans“ iz Sombora, a putnici su bili iz različitih krajeva Srbije. Većina putnika je srećom zadobilo lakše povrede i pušteni su odmah na kućno lečenje. Zasad nema zvaničnih informacija kako je došlo do nesreće.  

Povređeni dečak pušten na kućno lečenje

Najteže povrede ima putnik (69) s otvorenim prelomom ruke i rebara, zbog čega je u nedelju hitno operisan. Kako saznajemo, njegovo stanje je stabilno i oporavlja se. Dečak star 12 godina pušten je na kućno lečenje, a juče je otpuštena i žena stara (59) koja je jedan dan ležala na ortopediji. Prethodno je i devojčica od osam godina puštena kući.

Vozaču pozlilo zbog šećera?

Putnici sumnjaju da bi uzrok nesreće mogao da bude zdrastveno stanje vozača Mileta Ž.

- Celim putem je sve bilo u najboljem redu! Mile je dobro vozio, pravili smo pauze! Poslednji put smo se odmarali kod Predejana, a zatim nastavili put Beograda i Sombora! Autobus je išao normalnom brzinom, teren ravan i samo je, ničim izazvan, skrenuo s puta, a zatim se prevrnuo.

Neki sumnjaju da je vozaču možda pozlilo, jer je pre toga pričao da ima problem sa šećerom - pričali su putnici za Alo!.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading