KONOBAR REAGOVAO TEK KADA MU JE STOMAK OBLILA KRV Novi detalji zločina iz Donjeg Milanovca
Rina

Policija iz Majdanpeka uhapsila je u ponedeljak A. Đ. (50) u obližnjem Donjem Milanovcu zbog sumnje da je ispred prodavnice ubo nožem u stomak sugrađanina B. A. (29).

Po priči meštana, ranjeni B. A. kao da nije osetio ubod, već je reagovao tek kada mu je stomak oblila krv, nakon čega je otišao u bolnicu u Majdanpeku.

Kako saznajemo, osumnjičeni nije povredio nijedan vitalni organ ovog mladića, koji se oporavlja u bolnici u Majdanpeku nakon hiruške intervencije.

- Lekar koji je prvi ukazao pomoć ranjenom B. A. je zbog obilnog krvarenja konstatovao da su u pitanju dva uboda, ali je, srećom, pogrešio. Tek kada je počela operacije videlo se da je u pitanju jedan ubod nožem. Najverovatnije se radi o običnom kuhinjskom nožu, ali to će utvrditi istraga. Inače, sečivo nije bilo duže od 7,5 santimetara - saznajemo nezvanično od nadležnih.

Policija iz Majdanpeka je brzo došla u Donji Milanovac.

UHAPŠEN NAPADAČ IZ KOCELJEVE Nožem izbo advokata, muškarac se bori za život - Alo.rs

- Dođli su da uhapse napadača. Verovatno su se i organi reda iznenadili jer su A. Đ. zatekli u objektu kako pije pivo. On je ubo mladića, i mirno se vratio svom pivu - saznajemo nezvanično. Osumnjičenom A. Đ. je određen pritvor do 48 sati, i on će do večeras biti predat nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading