MONSTRUM OSEDEO PREKO NOĆI Sa 15 godina se Izgubio u šumi, preživeo napad medveda!
Alo! Ilustracija J.V.

Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 sugrađana, među kojima i dvoje dece i ranio šest osoba, kao mladić doživeo je tešku dramu, kada ga je navodno napao medved dok je bio u lovu, a zbog ove traume Vuk je osedeo preko noći, pišu mediji.

Vuk je kao mladić doživeo još jednu tragediju - ubio mu se rođeni brat. Ovi događaji, prema tvrdnjama meštana Cetinja, uticali su na njegovo ponašanje i psihu, i verovatno bili jedan od okidača masakra, ali prema njihovim rečima to nije opravdanje za zločin.

Izgubio se u šumi

Borilović koji je u petak oko 15.30 sati u crno zavio Cetinje, ali i celu Crnu Goru, prema reči meštana, tešku tramu doživeo je 2003. godine.

- Još kao mladića ineterosvao ga je lov. Jednom prilikom, kada je imao 15 godina bio je sa lovačkim društvom sa Cetinja u šumi nadomak Budve. Međutim, svi koji su otišli u lov vratili su se krajem tog dana kući, ali ne i Borilović - kažu stariji meštani Cetinja i nastavljaju:

- Sećam se tada su se svi digli na noge, i krenuli su da ga traže. Međutim, već je pao mrak, pa su akciju spasavanja organizovali za sutradan.

Žitelj naselja Medovine gde se dogodio najveći pokolj u novijoj istoriji Crne Gore, kažu da su spasioci ujutru našli Vuka umornog i iznemoglog.

Ono što im je odmah zapalo za oči bila je njegova glava koja je bila seda!

- Rekao je da je u jednom trenutku ostao sam u šumi i da se izgubio. Onda je iza jedne stene naišao na crnu senku. Kako je objasnio, video je ogromnog medveda. Sreo se s njim oči u oči. Životinja ga je napala, ali je uspeo da se odbrani i pobegne - kaže meštanin.

POLICIJA U KUĆI MONSTRUMA - Alo.rs

Porodica monstruma sa Cetinja na tajnoj lokaciji, čuva ih policija! - Alo.rs

OGLASIO SE TOMA FILA Evo da li Kaluđerović treba da odgovara za ubistvo Borilovića: Glavna stvar je šta je rekao u policiji - Alo.rs

Vuk Borilović pokopan na tajnoj lokaciji - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading