POLICIJA U KUĆI MONSTRUMA Evo šta su pronašli u domu Vuka Borilovića
Foto: Printscreen

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu. 

Takođe policija je saopštila da na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini. To su medijima odgovorili juče iz Uprave policije, objasnivši da na kući Borilovića na Cetinju, u naselju Medovina, nema video nadzora: 

"Tačnije proverom kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju", kazali su iz UP.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset komšija, među kojima dvoje dece, a teško ranio njih šestoro. Njega je navodno ubio njegov komšija prema tvrdnjama nadležne tužiteljke Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Porodica monstruma sa Cetinja na tajnoj lokaciji, čuva ih policija! - Alo.rs

OGLASIO SE TOMA FILA Evo da li Kaluđerović treba da odgovara za ubistvo Borilovića: Glavna stvar je šta je rekao u policiji - Alo.rs

MONSTRUM PRE MASAKRA BIO U CRKVI Pomolio se Bogu, pa ubijao redom! - Alo.rs

"PUCAO SEBI U USTA!" Kaluđerović i Borilović doživeli istu tragediju - Alo.rs

Komentari (0)

Loading