STARICA JE JAUKALA I ZAPOMAGALA Detalji stravičnog pokušaja silovanja kod Malog Zvornika
Foto: Alo.rs

Starica (82) i duplo mlađi meštanin (39) su komšije koji od ranije imaju neke nerazjašnjene imovinsko-pravne odnose.

G.P. (39) je fizički napao staricu a malozvornički policajci su ga uhapsili zbog sumnje da je učino krivično delo silovanje u pokušaju.

On se sumnjiči da je, tokom prošle noći, ušao u kuću osamdesetdvogodišnje žene u okolini Malog Zvornika, zadao joj više udaraca i pokušao da je siluje.

Drama se odvijala u jednom od sokaka sela Brasine, nadomak Zvornika.

Starica i duplo mlađi meštanin su komšije. Oni od ranije imaju neke nerazjašnjene imovinsko-pravne odnose. Osumnjičeni je "otišao kod starice i posle udaranja, kako je navela policija, pokušao je da je siluje".

- Starica se žustro borila protiv kabadahije i nasilnika, jaukala je i zapomagala, što je, srećom, čuo komšija, koji je pretrčao kod starice kući i zatekao scenu u kojoj mlađi komšija pokušava da je siluje - navode Novosti saznanja iz komšiluka.

- Komšija je pozvao policiju, koja je brzo stigla i osumnjičenom stavila lisice na ruke.

Starica je i dalje van sebe. Nije mogla ni da nasluti ovako nešto, kao i drugi meštani.

Uhapšeni nije poznat bio policiji ni po kakvim izgredima.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Tužilac će, posle saslušanja, da odluči da li će od sudije za prethodni postupak da zatraži određivanje pritvora osumnjičenom.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading