ZABETONIRANO TELO NIJE NAJUŽASNIJI DEO ZLOČINA Rezultati obdukcije pokazali zastrašujuće detalje svirepog ubistva kod Leskovca
Printscreen

Ovo su, kako nezvanično saznajemo, pokazali rezultati obdukcije koja je urađena u Institutu za sudsku medicinu u Nišu. Svi dokazi ukazuju da ga je svirepo ubila supruga Biljana (38), najverovatnije na spavanju, a potom je njegovo telo raskomadala i u delovima prenela do štale i zabetonirala u buretu.

Klupko ovog zločina, kakav se ne pamti u Porečju, počelo je da se odmotava 26. juna kada je pronađena beživotno telo Biljane, koja se ubila trovanjem pesticidima. Ona se ubila u štali, gde je i pokopala supruga, za koga je poslednjih godina svima govorila da je na privremenom radu u Rusiji.

Istražitelji sada utvrđuju da li je žena građe poput Biljane mogla sama da usmrti muškarca u punoj snazi i zatim ga zabetonira. Ono što je još veća enigma jeste motiv zašto je to učinila, jer njihovi najbliži tvrde da nisu imali probleme u braku i da su u slozi i ljubavi odgajali troje dece.

- Dosadašnja istraga pokazuje da Biljana nije imala pomagače, ali predstoji još informativnih razgovora sa svima iz njihove okoline. Nakon što je prošao poligraf, sumnja je najpre otklonjena sa njenog ljubavnika Aleksandra L., jer je utvrđeno da nije učestvovao u zločinu, ali i da nije znao šta se dogodilo Ivanu. Takođe, ispitali smo i jednog preduzimača, koji je vodio radnike u Rusiji - kažeizvor blizak istrazi.

- Nisu još gotovi svi biološki nalazi, ali je izvesno da je Ivan ubijen u jednoj od prostorija u kući, gde su živeli sa decom i Biljaninom maćehom.

Printscreen

 

 

Naš sagovornik kaže da je Biljana najverovatnije ubila Ivana na spavanju i to se verovatno desilo u jednoj od soba iz koje je sklonjen tepih. Iako su prošle tri godine, forenzičari mogu da pronađu tragove krvi upotrebom specijalnih sredstava, koja reaguju sa proteinima iz telesnih tečnosti bez obzira na to što su tragovi oprani, dodaje naš sagovornik.

- Kako je Biljana uspela da ubedi sve iz svoje okoline da je Ivan u Rusiji, tako je verovatno imala i objašnjenje zašto je izbacila tepih iz kuće - dodaje naš izvor.

- Ivan jeste, navodno, bio ljubomoran, ali niko nam zasad nije potvrdio da ju je maltretirao. Razlog zašto je sve ovo uradila, odnela je sa sobom u grob.

I Biljanino telo je bilo na obdukciji i prema prvim nalazima nema tragova nasilne smrti i da je ona nastupila trovanjem pesticidima iz bočice koja je pronađena pored nje.

Komentari (0)

Loading