EGZEKUTOR U BELOM OSTAVIO DOSTA TRAGOVA Crnogorski istražitelji uspeli da izoluju DNK Šakovićevog ubice
Foto: Alo.rs

Crnogorski istražitelji uspeli su da izoluju DNK profil i otisak muškarca, koji je u petak u Budvi ubio Milića Minju Šakovića (35), visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, i ovi tragovi biće poslati i MUP Srbije kako bi se proverilo da li odgovora nekom profilu iz naše baze.

Kako prenosi Pobjeda, DNK trag koji je nađen nakon egzekucije, a pripada ubici, nije se poklopio ni sa jednim DNK tragom u bazi crnogorske policije, pa je potvrđena sumnja da je ubica plaćenik, koji je došao iz neke druge zemlje.

- Izuzeti tragovi biće posalti u zemlje regiona na proveru, ali i u druge zemlje - rekao je izvor crnogorskih medija.

Podsetimo, napadač, koji nije skrivao lice, izrešetao je Šakovića sa osam hitaca dok je sedeo sa prijateljima u kafiću "Korkovado". Posle ispaljenih hitaca je pobegao, ali je ostavio brojne tragove.

- Tokom bega je skinuo i bacio beli kačket i belu košulju, a dok je trčao pored hotel "Mogren" okliznuo se i tu ostavio svoj otisak. Otiske prstiju ostavio je i na tksi vozilu, koje je dodirnuo dok je bežao. Takođe, policija je pronašla i torbicu sa pištoljem, koja mu je ispala, a ispostavilo se da je pištolj krio u ženskoj torbici - pišu mediji:

- Saslušano je i nekoliko očevidaca likvidacije i pretreseni su neki objekti, kao i Šakovićev stan u Budvi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading