NIKO NE ZNA ŠTA SE TAČNO DESILO Nova misterija samo dan nakon sahrane
Foto: Alo/ilustracija

- Od pre 55 minuta nema više ni Vacap profila ni profilne fotografije - objavio je na Instagramu korisnik lelo_la uz fotografiju Matejevog profila na toj društvenoj mreži.

Lelo_la je inače tokom potrage redovno objavljivao ekskluzivne snimke iz noći nestanka Mateja Periša i informacije o njegovim prijateljima sa kojima je došao u Beograd, ali ostala je misterija ko stoji iza tog profila.

Odmah se povela rasprava u komentarima. Jedni misle da je to standardna procedura, a drugi u tome vide nešto sumnjivo.

- Već je prebačen i u Fejsbuk profil u fazu sećanja šta po mom iskustvu ne ide tako brzo baš - napisao je jedan korisnik.

poruka za drugove Mateja Periša - Alo.rs

- Vacap će automatski izbrisati vaš korisnički račun samo ako ga ne koristite aktivno duže od 120 dana. To zapravo znači da ćete takođe izgubiti pristup svojim porukama, uključujući i slike, ako pre nisu bile sigurno uskladištene - nadovezao se drugi korisnik.

- Pronađen je mobilni telefon, sigurno je sad u obradi, a možda je porodica uklonila pretplatu i podatke - navodi jedan od korisnika.

- Prvo je Viber deaktiviran nakon što je policija kopala. Čisto sumnjam da je otac odmah zvao operatera da isključi broj. Realno u Hrvatskoj se sa tim jako dugo bori nakon smrti... Smrtovnica pa 10001 papir - smatra jedan korisnik.

Matej Periš (28) iz Splita, podsetimo, sahranjen je juče u rodnom gradu krugu porodice i najbližih prijatelja.

Prethodno se mesecima tragalo za Splićaninom kome se svaki trag izgubio 31. decembra prošle godine kad je izašao iz kluba u Beton hali. Rekonstrukcija je pokazala da je poslednji put snimljen ispred restorana "Sava nova" kako ide ka ledenoj Savi. Mornari sa rečnog broda pronašli su njegovo telo 18. maja u Dunavu na Adi Huji na nekih 300 metara ispod Pančevačkog mosta.

Kovčeg s Periševim telom u petak je iz Beograda krenuo put Splita i to posle oproštajne mise u Crkvi Svetog Ante kojoj su prisustvovali beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar i patrijarh srpski Porfirije.

 

Komentari (0)

Loading