UZELI SU TE SAVA I DUNAV, HRVATSKA TI ŠIRI SVOJA KRILA Sestra se potresnim rečima oprostila od Mateja Periša (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Uoči sahrane, Matejeva sestra je na društvenim mrežama objavila video snimak kojim se oprostila od svog brata.

- Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio. Uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila... Počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu - stoji u objavi njegove sestre.

Njegov otac Nenad Periš je tokom službe u Beogradu, pre nego što je Matejevo telo ispraćeno u Split, zamolio medije i javnost da se suzdrže od dolaska na sahranu njihovog voljenog sina i brata.

- Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog veoma teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, i događaja uz sahranu.

Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem - rekao je Periš.

 

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️🕊️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound - L i d i j a ✌

 

Komentari (0)

Loading