DIRLJIVA PORUKA ZA DRUGARE Matejev otac se ovim rečima obratio drugovima svog sina!
Foto: Alo/ilustracija

-To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo. Zamislite, od početka godine izgubili su dvojicu drugova- kaže Periš.

Prošle nedelje Periš im je javio vest od koje su se svi pribojavali- Matej je nađen mrtav u Dunavu.

- To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo. Zamislite, od početka godine izgubili su dvojicu drugova. Pre mog Mateje nastradao im je prijatelj. Osećam njihovu bol. Pričali smo juče o mom sinu, o tome šta je voleo, kakav je bio...

Nemojte im uzeti za zlo, ako ih za nekoliko godina vidite da se smeju. Oni su mladi i moraju da žive. Želim im da dobiju decu i budu dobri ljudi. Da budu na njih ponosni kao što sam ja na mog Mateju - kaže Nenad Periš.

Prijatelji nastradalog Mateje Periša koji su bili sa njim u gradu kada je nestao juče su u Splitu organizovali opraštanje.

Okupljeni na brodovima upalili su baklje i gradom se zaorio gromoglasan aplauz, nakon čega je usledila zajednička molitva.

- Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce. Ovakva podrška čoveka čini čovekom - kazao je Nenad Periš.

Otac nastradalog mladića rekao je da je juče sahranio svoga sina u krugu porodice i prijatelja.

- Ružno je reći da sam srećan, ali jesam jer sam našao sina. Njegovo srce je prestalo da kuca u Beogradu. Znam gde je grob mog sina i uvek mogu da odem na njega i da se pomolim za Matejev nebeski život - kaže Nenad Periš.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading