IZGUBILA JE BITKU, SPASA NIJE BILO Potresne reči oca Milene iz Kragujevca kojoj je muž pucao u glavu
Facebook printscreen

– Moja ćerka je izgubila bitku, lekari su uradili sve što su mogli, ali spasa nije bilo…Mnogo mi je teško.

Ovim rečima je Miroljub Milošević potvrdio za medije da je njegova ćerka Milena Maksimović, koju je prošlog ponedeljka dok je spavala upucao suprug Vladimir, preminula u KC Kragujevac.

Milena je ranjena u glavu, prebačena je u bolnicu, a pre nekoliko dana su lekari obavestili porodicu da je ona moždano mrtva. Borba je ipak nastavljena, ali lekarka koja je radila u Drezdenu, nije dobila ovu bitku.

– Sahrana je sutra na groblju Bozan u Kragujevcu. Voleo bih još jednom da zahvalim lekarima iz KC Kragujevac, ali i lekarima sa VMA koji su bili spremni da prime moju ćerku. Uradili su sve što su mogli, hvala svima koji su me zvali i interesovali se za ovaj slučaj, medijima – rekao je Miroljub za Kurir.

Podsetimo, Milena je godinama radila u bolnici u Drezdenu. Ona je bila na odmoru u Srbiji, kada je suprug Vladimir usred noći pucao u nju. On je posle zločina pobegao, a pojavio se u popodnevnim satima, zabarikadirao u kolima i pretio samoubistvom. Posle dvočasovnih pregovora predao se, a pred Višim tužilaštvom u Kragujevcu nije izneo odbranu jer se nije osećao psihički dobro.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading