JEZIV PRIZOR U BARAJEVU Slavoljub komšinicu izbo u leđa i prerezao joj grkljan, šokirani meštani otkrivaju nove detalje
Alo!/Masanori Jošida

Stravičan zločin dogodio se noćas u selu Rožanci u Barajevu gde je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67).

Policijske patrole odmah su izašle na lice mesta gde su zatekle jeziv prizor.

Telo Snežane Đ. (61) pronađeno je u njenom krevetu sinoć oko 20.30 časova u porodičnoj kući kada su komšija prijavile požar. Telo je nađeno u letnjoj kuhinji gde ima krevet.

Naime, kako saznajemo komšije su sinoć videle da gori Snežanina kući i nisu ni sumnjali šta se zapravo desilo.

- Policija, Hitna pomoć i Vatrogasci iz Barajeva su došli u Šumadijsku ulicu u Rožanci i prilikom uviđaja zatekli su telo sa brojnim vidljivim povredama. Imala je navodno tri uboda nožem u leđa i prerezao joj je grkljan. Za njeno ubistvo osumnjičen je Slavoljub J. (62), inače njen komšija - kaže sagovornik i dodaje:

- Nakon što je Slavoljub navodno ubio Snežanu zapalio je njenu kuću, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Tokom uviđaja nađeno je i njegovo telo, ali je on kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

Žitelji ovog sela kažu da je Snežana živela sama i da ima tri odrasle udate ćerke, a da joj je suprug odavno preminuo.

- Ne znamo šta se dogodilo! Jadna žena šta je snađe. Fina, čestita i vredna oni nisu imali nikakvih problema, normalno su komunicirali - kažu oni i dodaju da za sada ne znaju koji je motiv, a isključuju svaku mogućnost da su ubica i ubijena bili u vezi, kao i koristoljublje jer on ima dobra primanja - kažu žitelji sela.

- Snežana je bila učiteljica u obližnom selu Beljina - dodaju oni.

Prvim rezultatima istrage utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo u leđa, a onda je zapalo pomoćni objekat u dvorištu pokušavši da izvrši samoubistvo.

Ispred kuće strave u kojoj se dogodio krvavi zločin nalazi se policija. Na video snimku možemo videti tri policijska automobila parkirana u dvorištu kuće.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading