MOGLA JE SVE DA NAS UBIJE I SKUVA Ispovest sina Tereze Perić (46) koja je motornom testerom iskasapila supruga Srđana (42)
Foto: Alo.rs

- Zatekao sam scenu iz horor filma. Mama je smireno kuvala delove Srđanovog tela i planirala je da ih razbaca po gradu nakon što odvoji meso od kostiju. U loncu sam video delove tela uključujući njegove genitalije - ovo je samo deo horora koji je preživeo Damir Lj. (18) iz Zrenjanina, čija je majka Tereza Perić (46) osumnjičena da je svog supruga Srđana (42) izbola i isekla testerom, a zatim kuvala njegove delove tela!

MOGLA JE SVE DA NAS UBIJE I SKUVA Ispovest sina Tereze Perić (46) koja je motornom testerom iskasapila supruga Srđana (42)

Foto: Alo.rs

Mesto zločina

U očima joj se video strah

Terezin sin je opisao kako je izgledala njegova majka u trenutku kada ih je pustila u kuću.

- Bila je nekako i uplašena i smirena istovremeno. U očima joj se video taj neki strah, a bila je tiha i mirna. Razgovarali smo kao da se ništa nije desilo! On je nju znao da iznervira redovno, sad konkretno ne znam, ali verovatno joj se nakupilo od više puta - ispričao je uznemireni sin.   

 

Monstruozan zločin dogodio se u utorak u Ulici Duška Trifunovića u zrenjaninskom naselju Zeleno polje. Sumnja se da je Tereza supruga najpre omamila lekovima, izbola ga nožem, a zatim ga iskasapila motornom testerom. Stravičnom zločinu prisustvovali su njena ćerka Dunja i sin Damir, koji je pozvao policiju.

MOGLA JE SVE DA NAS UBIJE I SKUVA Ispovest sina Tereze Perić (46) koja je motornom testerom iskasapila supruga Srđana (42)

Foto: Alo.rs

Tereza i Srđan Perić

- Sestra je bila u kući kada je ona njega izbola, a ja sam bio tu kada se desilo to s testerom. Trebalo je da se nađem sa sestrom da pijemo kafu, a zatim sam od nje dobio poruku da se javim hitno. Kada sam je pozvao, rekla mi je: „Mama je ubila Srđana.“ Ona je njega ubola nožem u spavaćoj sobi, a on je nekako uspeo da istrči do dnevne sobe i tamo je nastavila da ga bode. Njegove poslednje reči su bile: „Zovi Hitnu pomoć“, što je rekao mojoj mlađoj sestri. Tada još nisam stigao do njih. Mama je rekla Dunji da ne brine i da će ona zvati Hitnu i da sestra izađe - kaže uznemireni Damir, koji je posle toga video prizor koji će pamtiti zauvek.

MOGLA JE SVE DA NAS UBIJE I SKUVA Ispovest sina Tereze Perić (46) koja je motornom testerom iskasapila supruga Srđana (42)

Foto: Alo.rs

Damir Lj.

Urnisala i bivšeg muža

Damir kaže da je njegova majka napravila pakao od života Miljaimu, svom bivšem mužu s kojim je bila pre Srđana.

- Ona je njemu stvarno pravila haos non-stop. On je zbog nje ležao mesec dana u zatvoru, trovala ga je lekovima, palila mu je kuću, bacala mu je telefone u vatru, stvarno je bila nepodnošljiva, taj čovek je nju stvarno voleo - kazao je Damir.

- Sestru sam sreo na pola puta i došli smo do kuće. Mama nam nije dala da uđemo unutra, pa smo morali nekako da je nateramo. Govorila je nešto nerazumljivo, jer je bila daleko od vrata. Rekla je da planira da iseče Srđana, a sekund kasnije smo čuli motornu testeru. Zapretio sam joj da ću zvati policiju da bi otvorila, i uspeo sam da je nateram. To je bila njena fantazija, ona je govorila duže vreme da će ga ubiti, ali nismo je shvatali ozbiljno. Igrao sam ulogu da sam na njenoj strani, mogla je oboje da nas ubije. Ona mi je rekla da želi da ga raskomada i da delove pobaca na različite lokacije, kako se ne bi saznalo. Ubacila je njegove delove tela u lonac. Molila me je da ne govorim nikome. Rekao sam joj da ne brine, a posle toga sam pozvao policiju - kaže Damir. 

Kako saznajemo, Tereza je prebačena na Odeljenje psihijatrije u Zrenjaninu, a zasad nije poznato kada će biti saslušana pred tužiocem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pukac

13.05.2022 08:08

Osnovna poruka ovog zlocina trebala bi biti da li vam je neko slicno ponasanje poznato iz svog okruzenja , ako jeste posaljite odmah na lecenje ili cete svi biti potencijalni ucesnici nekog buduceg zlocina .

Maja

13.05.2022 17:32

Nekad su deca pametnija i razumnija od roditelja,kao u ovom slucaju.Normalan pametan decko,a majka bolid!Jel moze da se ide na pregled pre zaceca i ako se utvrdi da je osoba luda,da se ne dozvoli roditeljstvo,jer i za kola se polaze i nema razlike.Roditelje ne biras i ovom decku ili nekoj drugoj deci mogu blesavi roditelhi ugroziti zivot ili im unistiti i to je izuzetno opasno !