OSUĐEN PEDOFIL IZ SREMSKIH KARLOVACA Silovao devetogodišnjeg dečaka, dobio 18 GODINA ROBIJE!
Foto: Alo.rs

Suđenje je od samog početka bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite identiteta žrtve a kako nezvanično saznaju mediji", optuženom nije izrečena maksimalna kazna zatvora zato što je postupajući sudija kao olakšavajuću okolnost uzeo u obzir činjenicu da je okrivljeni jedini hranilac višečlane porodice.

NASTAVLJA SE SUĐENJE ĆERKI SRPSKOG POLITIČARA Ubila Majdu, ostatke njenog tela spakovala u kofer i spalila u kanti! - Alo.rs

Podsetimo, A.P. je optužen da je u noći između 14. i 15. juna 2020. seksualno zlostavljao dečaka pošto ga je prethodno vodio na rođendan.

On je dečaka, kako se sumnja, zlostavljao na jednoj livadi, a slučaj je otkriven kada se dečak posle dolaska kući požalio roditeljima da ga boli stomak.

ZA DLAKU IZBEGNUTO KRVOPROLIĆE U SPECIJALNOM SUDU U BEOGRADU Muškarac zašiljenom četkicom pokušao da ubije zatvorenika - Alo.rs

Posle nekoliko dana istrage policija je uhapsila A. P. koji je na saslušanju posle hapšenja tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se dešavalo sporne večeri.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading