STIGLA PRESUDA BIVŠEM DIREKTORU KETERING END BEJKA Masturbirao  pred detetom, dobio 2,5 godine robije
Foto: Alo.rs

Branislav Paunović (45) iz Beograda, bivši direktor firme „Ketering end bejk“, odlukom Višeg suda i Višeg javnog tužilaštva u Somboru osuđen je na dve i po godine zatvora za nedozvoljene polne radnje nad D. Đ. (13) iz Odžaka, saznaje Alo!

STEŽE SE OBRUČ OKO DŽONIĆA Advokat braće Jojke izneo nove detalje o ubistvu porodice Đokić i najavio još tri svedoka - Alo.rs

Kako smo već pisali, Paunović je uhapšen jer se sumnjičio da je, zadobivši njeno poverenje, maloletnicu odvodio u mesto blizu Odžaka, gde je ostvarivao svoje izopačene porive. Majka devojčice M. Ž. u izjavi za Alo! kaže da je osetila olakšanje nakon presude, ali smatra da je zaslužio veću kaznu.

STIGLA PRESUDA BIVŠEM DIREKTORU KETERING END BEJKA Masturbirao  pred detetom, dobio 2,5 godine robije

Foto: Alo.rs

Branislav Paunović

- Drago mi je da je monstrum dobio dve i po godine zatvora, ali mislim da je zaslužio veću kaznu. On je uticajan čovek, a kako je prošao s trovanjem dece pre nekoliko godina, iskreno, nisam verovala da će se sve ovako završiti - kaže majka maloletnice.

Njegova firma hranom otrovala 150 učenika

Branislav Paunović uhapšen je 2017. godine nakon afere trovanja špagetama 150 učenika, koje je osnovnim školama distribuirala firma „Ketering end bejk“, čiji je bio direktor. Paunović je bio i član Veća opštine Zvezdara, a tri nedelje nakon privođenja zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih namirnica podneo je ostavku na tu funkciju.

Paunovićev advokat je uložio žalbu na presudu, ali je ona odbijena i okarakterisana kao neosnovana.

STIGLA PRESUDA BIVŠEM DIREKTORU KETERING END BEJKA Masturbirao  pred detetom, dobio 2,5 godine robije

Foto: Alo.rs

Majka žrtve

Detalje montruoznih namera pedofila otkrila je M. Ž., majka žrtve, koja je uz pomoć organizacije Stoppedofiliji SP i policije uspela da zaštiti ćerku.

- Masirao joj je leđa i iza nje masturbirao. Posle toga je pokušao da je poljubi i sve vreme je govorio da joj je prijatelj. Kada mi se dete poverilo, ne znajući sve detalje, slučaj sam prijavila policiji i kontaktirala organizaciju Stoppedofiliji SP. Sve se dešavalo bez mog znanja. Ćerka ga je predstavljala kao oca njenog druga. Čak ju je i on jednom nazvao, a kada sam se javila, rekao je: „Ja sam otac njenog druga, doneo sam keksiće za psa“. Pored toga, kupio joj je ogrlicu za ljubimca i tako je pridobio njeno poverenje. Rekla mu je da trenira košarku i on joj je kupio loptu za koju sam tek posle saznala. Kasnije sam otkrila da su se viđali duže vreme. Od ćerke je tražio da obriše sve njihove poruke i prepiske. Saznala sam i da ju je vodio u obližnje mesto bez mog znanja - rekla je majka devojčice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading