JEZIV PRIZOR U RUMI IZAZVAO ZGRAŽAVANJE "Ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija, zahtevamo da se ovaj psihopata nađe!" (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Alo/ Dejan Briza

Na društvenim mrežama usledili su brojni komentari revoltiranih građana koji traže od nadležnih službi da pronađu čoveka koji je obesio psa i da ga uhapse.

"Ovom psu je presudio neko od naših sugrađana. Neko s kim delimo isti vazduh. Neko s kim se družimo ili živimo. Neko kome se javljamo u prolazu. Ovo je uradio nečiji sin, brat, drug ili komšija i zahtevamo da se ovaj psihopata nađe", komentarišu građani Rume.

Uznemirujući prizor zatekli su u zoru na jednom drvetu. Beli pas obešen je o drvo na metar od zemlje. Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj je prijavljen policiji.

Ovo nije izolovan slučaj u Srbiji, ali začudiimo se kada se ovakva grozota dogodi u našoj okolini. Tako su reagovali i građani Rume.

Da podsetimo, u junu prošle godine, jezive scene izgladnelih, zlostavljanih i krvavih pasa iz azila za obuku tih životinja u selu Čumić potresle su Srbiju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cica

19.01.2022 16:15

Monstruozno...treba pronaci ovog coveka koji je ovo uradio