ISTRAGA PROTIV NOVOSADSKOG MAKROA Nudio posao u Švajcarskoj, terao ih u seks-roblje
Foto: Alo/ilustracija

U policijskoj akciji, osim P. K., tada su uhapšeni i M. Đ. (48), Emilija R. (72), Gordana V. (53) iz Novog Sada i državljanin Crne Gore Z. D. (54). Njih su sumnjičili da su vrbovali pet devojaka zloupotrebljavajući njihove teške prilike da se bave prostitucijom u jednom striptiz klubu u Novom Sadu.

Kako saznajemo, policijska istraga je trajala bukvalno 10 meseci, od februara kada su te devojke uposlili, pa sve do hapšenja.

PROSTITUTKE IZ JAPANA I BRAZILA U BEOGRADU Prepoznaćete ih po ovom znaku na vratima

- Devojke se bile starosti od 20 do 30 godina. Namamili su ih obećavajući im posao konobarice, a potom koristili njihovo siromaštvo i vrbovali ih da se bave prostitucijom. Zarađen novac su njima predavali, a osumnjičeni su odlučivali kojoj koliki deo da vrate. One su sve radile u jednom striptiz klubu u Novom Sadu - rekao je izvor.

ISTRAGA PROTIV NOVOSADSKOG MAKROA Nudio posao u Švajcarskoj, terao ih u seks-roblje

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Prema njegovim navodima, uhapšene Emilija  i Gordana bile su zadužene za pronalaženje mušterija, dok su trojica uhapšenih muškaraca pored vrbovanja devojaka imali zaduženja da ih drže pod kontrolom, kao i da nadziru klijentelu.

Njima je po saslušanju određen pritvor do 30 dana, a Više javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih. Devojke koje su bile njihove žrtve u međuvremenu su sklonjene na sigurno, da niko na njih ne bi mogao da utiče i vrši pritisak.

ISTRAGA PROTIV NOVOSADSKOG MAKROA Nudio posao u Švajcarskoj, terao ih u seks-roblje

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Kako je tad MUP saopštio, prilikom pretresa stanova i prostorija koje su koristili u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu policija je zaplenila računare, tablete, mobilne telefone, novac i raznu dokumentaciju. Pregledom računara i mobilnih telefona klupko je počelo da se odmotava. Utvrđeno je da je P. K. i druge devojke vrbovao za prostituciju.

UKALJALE IME MITRA MIRIĆA Žene koje su u Srbiju došle kao belo roblje prodaju se za 80 evra: Posluju u strogom centru grada, a na špijunku stavljajuju gramofonsku ploču

- Pregledom mobilnog telefona P. K. pronađeni su brojni kontakti s devojkama i više različitih profila sa društvenih mreža. Na nekim se on predstavljao kao žensko.  Tvrdio je da ima jake veze i kontakte, te je nudio i zaposlenje devojkama po kafićima širom Švajcarske - kaže izvor Alo!.

Starleta iz rijalitija ucenjivala poznate klijente

Tokom istrage osumnjičenima su predočeni dokazi protiv njih, kao i kazne koje im  slede, pa su neki sami ponudili saradnju i počeli da optužuju jedni druge. Jedan od uhapšenih ispričao je čak i da je sarađivao s jednom devojkom koja je učestvovala u poznatom rijalitiju koji se daje na TV-u. Navodno, on joj je dosta pomogao nakon što je ona za njega odradila ugovoren posao.

- Ta devojka je, navodno, bila sa mnogim poznatima. Nakon što bi imali seks, tražila im je pomoć u vidu novca. Ukoliko bi je odbili, pretila im je objavom snimaka iz kreveta. Ti navodi se proveravaju - kaže izvor Alo!.  

 

 

Po dolasku u Švajcarsku P. K. je devojke smeštao u grupne sobe. U početku su se one zaista bavile konobarisanjem, ali ih je onda ubeđivao da mogu puno više da zarade i terao ih u prostituciju.

10.000 EVRA ZA INTIMNE USLUGE! Šok priznanje poznate srpske starlete, šest puta je operisala grudi, a onda su cifre krenule vrtoglavo da rastu!

- Navodno, tada je počeo da ih ucenjuje. Govorio im je da mu duguju troškove prevoza i smeštaja i nudio im da to odmah plate i vrate se u Srbiju ili da dugove namire kroz „posao“. Pošto nijedna od njih nije imala novca, bile su primorane da se bave prostitucijom da bi vratile dug - rekao je izvor.

Istragom koja je u toku utvrđuje se da li je osumnjičeni sam radio ili je bio samo posrednik za neku od balkanskih mafija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading