Pedofil iz parka ide kod Malčanskog berberina! Presuda napasniku iz Niša
Društvene mreže

 

Pridružiće se Mačlanskom Berberinu! S. N. (62) iz Niša, optužen da je 18. septembra ove godine na dečjem igralištu u Naserovoj ulici u tom gradu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice od sedam i osam godina, osuđen je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Nišu na pet godina zatvora.

Pedofil iz parka ide kod Malčanskog berberina! Presuda napasniku iz Niša

Foto: Alo/ilustracija

 

 

S. N. je proglašen krivim za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje, a izrečena mu je i mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara. Pored toga, zabranjeno mu je da po izlasku na slobodu prilazi dečjim igralištima.

- Okrivljeni S. N. oglašen je krivim za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje i izrečena mu je jedinstvena kazna zatvora u trajanju od pet godina, kao i mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara i mera zabrana posećivanja mesta na kojima se okupljaju maloletna deca - potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

Kazna

- pet godina zatvora

- obavezno lečenje od alkohola

- zabrana posećivanja mesta na kojima se okupljaju deca

 

Manijak je uhapšen 23. septembra, a Osnovno javno tužilaštvo je podiglo optužni predlog i prvobitno zatražilo da ga sud kazni sa osam i po godina zatvora.

S. N. živi blizu igrališta na kojem je spopao decu. U kontakt sa njima je došao šetajući psa kog su devojčice prišle da pomaze.

Slučaj je otkriven kada su se deca požalila roditeljima, a manijak je identifikovan pregledom snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim zgradama.

Ubrzo je obaveštena i policija i uključeni su stručnjaci Centra za socijalni rad koji su pričali sa decom.

Dve godine od napada

monstruma iz Malče

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski Berberin, prvi je pedofil koji je u Srbiji osuđen na doživotni zatvor. Niški sud kaznu mu je izrekao zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnja devojčica. Jovanović je i ranije robijao zbog istog zlodela, a nadimak je dobio zbog devijantne navike da svoje žrtve šiša.

Stravičan napad dogodio se pre tačno dve godine, 20. decembra 2019, kada je u niškom naselju Brzi Brod presreo devojčicu na putu do škole. Ona je pronađena devet dana kasnije u selu Pasjača, a manijak je izmicao poteri do 5. januara 2020. godine kada je uhapšen na groblju u rodnom selu Malča.

 

S. N. se nakon hapšenja pravdao da je bio pijan i da zbog toga nije znao šta radi. Tvrdio je da je popio više od pola litre rakije pre nego što je izveo psa u šetnju i neprimereno dodirivao po telu dve devojčice koje su se igrale na igralištu.

Njegovo hapšenje tada je uznemirilo komšiluk. Njegovi poznanici ispričali su da je S. N. bio dugogodišnji predsednik skupštine stanara i da im je često priskakao u pomoć kada bi nekom zatrebale domarske usluge. Policija je, međutim, sumnjala da dve devojčice nisu jedine njegove žrtve.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading