HAPŠENJE DILERA U BEOGRADU Policija pronašla marihuanu i kokain
MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su U. N. (2002) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će krivičnu prijavu za isto krivično delo podneti protiv dvadesettrogodišnje devojke, a krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga protiv osamnaestogodišnjeg mladića.

Policijski službenici su pregledom automobila na teritoriji Zvezdare koji je koristio osumnjičeni U. N. pronašli sakrivenih 129 paketića marihuane, ukupne težine oko 130 grama.

U drugoj akciji, policija je pretresom stana u Ulici Radoja Domanovića osumnjičene dvadesettrogodišnje devojke pronašla oko 350 grama marihuane spakovane u većem broju kesica, manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, kao i digitalnu vagicu za precizno merenje.

U sledećoj akciji, policija je kod osamnaestogodišnjeg mladića na Zvezdari pronašla oko 100 grama marihuane spakovane u 42 paketića, kao i 79.200 dinara.

Osumnjičenom U. N. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv 23-godišnje devojke i 18-godišnjeg mladića biti podneta krivična prijava istom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading